<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 16 maart 2010

Alecto Veteranen B - Reeuwijk Veteranen A 0-6 

Het is al dinsdag, maar toch.......

Alecto Veteranen B - Reeuwijk Veteranen A 0-6

De raketstart van vorige week nog in gedachten, evenals het feit dat de weergoden de lente toch echt niet meer gaan tegenhouden, gaf nogal wat verwachtingen voor de wedstrijd. Daarnaast was er een oorverdovende stilte aan de kant van het afzeggingenfront, wat bij sommige mensen toch nog meer nervositeit opleverde. Een telefoontje (twee eigenlijk) waren uiteindelijk genoeg om met 12 man af te reizen naar Reeuwijk, Anton Pieckachtig gelegen aan de Reeuwijkse plassen. Inderdaad, van de legendarische alcoholcontrole van vorig jaar. Reeuwijk droomt nog van de titel, het zou dus een gevecht gaan worden.

De Veteranen B begonnen echter niet scherp genoeg aan de wedstrijd, het was een stapje te weinig en een mannetje teveel voorbij spelen, het lukte allemaal niet zo. De 0-1 achterstand was wat ongelukkig, maar hierdoor gingen de Veteranen B wel beter spelen en er kwamen ook kansen. De vele sneeuw van de afgelopen maanden hadden de mogelijkheid om veel te trainen op scoren onmogelijk gemaakt en dat brak de Veteranen B nu op. Zo kon het dus gebeuren dat de gelijkmaker vlak voor rust er bijna in lag, maar dat Reeuwijk met een, overigens perfect uitgevoerde, corner de 0-2 maakte.

Normaal gesproken is de tweede helft voor het vechthockey, maar ondanks de afspraak allemaal “Diep in het melkzuur” te gaan, kwam dat er ook niet helemaal uit. De 0-6 gaf het spelbeeld zeker niet helemaal neer, de term scorebordjournalistiek (het blijft een mooi scrabblewoord) viel ook al, maar dat was wel de eindstand. As weekend HDM, dat wordt weer oordopjes om al dat geouwehoer van die gasten niet te horen.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Maurits, top dat je er weer bij was!
PS2. Quote van de week: “Diep in het melkzuur gaan!”
PS3. Opmerkelijk, om bij een uitwedstrijd door de scheidsrechter te worden aangesproken met:”Jij bent toch de broer van……”
PS4. Als je bijnaam al Klep is en dan 2x35 minuten tegen de scheidsrechters staan ouwehoeren. Enige verstandige wat hij zei:”Zal ik mijzelf dan maar wisselen.”
PS5. Toen de problemen met het elektrische rolluik verholpen waren, niets dan lof voor de Reeuwijkse catering.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?