<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 11 oktober 2011

Alecto Veteranen B - Barendrecht Veteranen B 2 - 3 

Het is al dinsdag, dus maar snel.....

Alecto Veteranen B - Barendrecht Veteranen B 2-3

Een week na het feest der feesten was het tijd voor weer wat scherpte. De laatste wedstrijd van de voorcompetitie en de vijfde van het seizoen, langzaam moesten er toch wat patronen in geslepen zijn.

Een mysterieuze blessuregolf teistert echter de Alecto Veteranen B. Zo erg zelfs dat de scouting, die natuurlijk nooit slaapt, een beetje overuren moest maken om toch nog een elftal bij elkaar te krijgen. Zoals gebruikelijk met de uitstekende scouting lukte dit wederom.

Andere bijkomstigheid, de vereniging Barendrecht was verhuisd naar een compleet nieuw complex. Wat ook een beetje voor verwarring zorgde.

Was er dan geen goed nieuws? Natuurlijk wel, want Maurits kwam dit keer zonder gebruik van een pont of ander watervervoer op de juiste plek aan.

Dan de wedstrijd. Het inpassen van nieuwe mensen is altijd lastig. Ook al brengen ze nog zoveel ervaring mee, het is altijd even zoeken. Het zoeken duurde niet lang, maar Barendrecht wist daar toch erg goed van te profiteren en zo keken de Alecto Veteranen B toch heel snel tegen een 0-3 achterstand aan (waarvan de derde ook nog wat discutabel was).

Maar toen was het ook welletjes. Opeens vielen de puzzelstukjes op de juiste plaats en lichtte de Veteranen B een tipje van de sluier op van de potentie en de mogelijkheden binnen dit team.

De tweede helft waren de Veteranen B ontketend. Vloeiende combinaties, maar ook de lange bal, domineren op het middenveld (in Belgiƫ noemen ze dat de balrecuperatie op het middenveld). En uiteindelijk ook de doelpunten. Butcher en Maurits lieten de keeper kansloos en werd het dus 2-3. Keihard werd er gevochten voor de 3-3, helaas miste net dat beetje geluk. Net geen gelijkspel. Maar als dit slecht het tipje van de sluier was, dan komt er nog een vervolg waar het publiek van zal watertanden!!
K. Westerhuis (reageren?? Bj.westerduin@ziggo.nl).

PS. Rob en Maurits, bedankt voor het meespelen.
PS2. Een paar weken rust, alle pijntjes kunnen helen en alle blessures ook.
PS3. De nieuwe shirtjes van Alecto zijn voetbalshirtjes.
PS4. Het mooie van de voorcompetitie is dat je twee keer herbstmeister kan worden.
PS5. Natuurlijk was er ook weer de visuele motivatie. Klik hierrrrrrrrrrr voor het filmpje.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?