<$BlogRSDUrl$>

maandag 11 oktober 2010

Alecto Heren 5 - Krimpen (Vlissingen) H3 0-5 

Het is weer maandag, dus.........

Alecto Heren 5 – Krimpen (Vlissingen) H3 0-5

Na het weekend van het feest der feesten, waar een onmenselijke prestatie werd geleverd door überhaupt in een eigenlijk wel heel warm Hoekse Waard (Mijnsheerenland) aan te komen en een compleet team aan te komen en zelfs nog een wedstrijd te spelen, was het nu weer voor het echie.

Een thuiswedstrijd op een heerlijk veld, iedereen uitgeslapen, en… dat moet ook gezegd, weer ontzettend lekker weer. Het wordt toch steeds interessanter om voor het broeikaseffect te zijn.

Dus zeker 1-shirtjes weer, helaas niet de tweede helft richting clubhuis, maar er was een heel scherp Heren 5. Een tactisch meesterplan werd uit de hoed getoverd, bovendien werd onverwachts nog een blik aan spelers opengetrokken, waardoor de bank iets kreeg van wedstrijd American Football (wel gezellig).

Dat iedereen scherp was, werd heel snel duidelijk. Vloeiende combinaties, flitsende solo’s, scherpe duels en mocht het nodig zijn, schitterende reddingen van Sander. Er kwamen kansjes, mogelijkheden en kansen. Maar de bal ging er niet in.

Er ontspon zich een boeiend gevecht, waar zeker het in groten getale opgekomen publiek de grote winnaar was. Duels over het hele veld, oogstrelende combinaties, zo is hockey bedoeld. Toen door een klein slippertje, vond Krimpen (Vlissingen) eindelijk een gaatje in de opgetrokken muur. 0-1, wat ook meteen de ruststand was.

Na de rust leek de motor van Heren 5 opeens leeg. De combinaties lukte niet meer, de duels waren niet zo scherp, en de druk van Krimpen (Vlissingen) werd groter en groter. En ondanks alle inzet werden er meer gaten gevonden. Toen de rookwolken waren opgetrokken stond het 0-5.

Ergens vond Heren 5 nog een laatste restje brandstof om nog wat pressing te spelen in de laatste 10 minuten, maar nog steeds geen doelpunten. Een geflatteerde nederlaag, zeker gezien het vertoonde spel van de eerste helft. Bovendien hebben we nu ongeveer de complete top van het klassement gehad. En….wat een heerlijk weer was het!!!

Tot slot… Sanders Tactische Tip van de Week aangeboden door van Bolhuis Osteopathie: “Pons is hoog, dus Douwe, blijf laag!
K. Westerhuis (reageren? Alectobj@tiscali.nl)

Ps. Björn, JW, Pierre la Mer en Martijn, bedankt voor het meespelen!
Ps2. Al het publiek (zelfs een onbekend damesteam) bedankt voor het aanmoedigen.
Ps3. Speciale vermelding voor Nina en Sanne, die 2x35 minuten hun longen schoor hebben geschreeuwd.
Ps4. De wedstrijd in Hoekse Waard ging met 0-3 verloren.
Ps5. Deze maand oktober is bijzonder, want er zijn drie vrijdagen, drie zaterdagen en drie zondagen. Dat is eens in de 823 jaar (al is dat laatste niet helemaal waar.)
Ps6. Maurits is op 3 oktober vader geworden van een dochter, Filein!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?