<$BlogRSDUrl$>

maandag 13 september 2010

Alecto Heren 5 - Rijswijk H4 1-5 

Het is weer maandag, dus..............

De keer even geen foto, maar dat gaat in de toekomst toch wel veranderen.

Alecto Heren 5 – Rijswijk H4 1-5


Een valse start, dat is wat het gevoel is dat Alecto Heren 5 heeft na de eerste wedstrijd. Zeker niet te vroeg vertrokken en teruggefloten of teruggeschoten, maar na de goede oefenwedstrijd van vorige week, was het deze week voor het echie. De selectie werd echter geplaagd door blessureleed (ondanks teamdokter Dr. Gus, een blessure die wel langer gaat duren), romantiek, verjaardagen en werkzaamheden. De “secundary” werd ingeschakeld en een fraaie selectie werd samengesteld.

Een nieuwe First was echter dat op zondagochtend er zich nog iemand per sms(!) afmeldde. De laatste keer dat dit gebeurde, kon niemand zich eigenlijk herinneren. Hierdoor was de selectie uitgedund tot 11 man en moest dus een beetje met de handrem erop gespeeld worden. Want Alecto Heren 5 wilde wel met 11 het eindsignaal halen. De bekende pressing, het mouwen opstropen, tot hier en niet verder, de tweede helft is onze helft kon slechts voor 90 % worden uitgevoerd, en Rijswijk was slim genoeg om daarvan te profiteren. De uitslag 1-5 was nog wat vertekend, maar de fraaie tip-in van Maurits mag zeker niet onvermeld blijven. Overigens, het was lang geleden dat Maurits zo dicht bij huis een wedstrijd speelde!

Volgende week dan de nieuwe start. De verjaardagen zijn voorbij, de werkzaamheden ook, en de romantiek moet zich nu maar op het hockeyveld afspelen. 14.30 op Alecto, komt dus allen kijken.

Tot slot, een nieuwe rubriek in de verslagen. Zoals algemeen bekend kan onze keeper Sander tactische aanwijzingen geven, waarbij zelfs het orakel uit Barcelona af en toe de weg kwijt raakt. Om dit niet voor iedereen verloren te laten gaan, nu wekelijks in dit verslag Sanders Tactische Tip (mensen die een betere titel weten, of deze rubriek willen sponsoren, stuur een mailtje naar alectobj@tiscali.nl): De tip is: “Ga op twee sticklengtes staan, anders ga je scharen.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Maurits, bedankt voor het meespelen.
PS2. Pijntjes, last van hamstrings, rug, of andere ongemakken. Die pijntjes blijven maar doorzeuren? Contact Dr. Gus
PS3. Een tongbreker tot slot: “De knecht van Hans de knappe kapper, kapt knapper dan Hans de knappe kapper kapt.”

This page is powered by Blogger. Isn't yours?