<$BlogRSDUrl$>

woensdag 28 juli 2010

My Girl 

Nu het WK en de Tour de France weer voorbij zijn en het normale leven weer zijn gang heeft gevonden, beginnen andere dingen opeens op te vallen, of in ieder geval iets waarvan je zegt: "Opmerkelijk.."

Presentator Jelle Brandt Corstius die bij de aankondiging van de eerste afleveringen van Zomergasten dit seizoen met zijn hoofd schudt, terwijl hij zegt: "Morgenavond Jan Marijnissen, dat wordt een hele interessante aflevering." Helaas nog niet terug kunnen vinden (wie heeft dit filmpje ergens?).

Maar ook McDonalds, die besloten heeft het nummer My Girl van the Temptations weer te gebruiken. En het nummer dan ook nog in een hip jasje steken.


Klassieke McDonalds reclame, schattige kinderen, grappige plot en natuurlijk volgens het bekende adagium "Wie de kinderen heeft, heeft de ouders." Grappig detail, het McDonaldsrestaurant in de reclame is het restaurant in Leiderdorp, dus toch heeft het iets grappigs. 

Maar dan de muziek. Die doet meteen denken aan een van de geniaalste en tijdloze reclames allertijden. Melk de Witte Motor. Ondanks dat hij zeer jaren tachtig is, toch is hij tijdloos. Bovendien, gewoon het originele nummer. Daarom hieronder nog een keer. "Vijf bier, drie cola, 2 Coeberghs, 3 Juice (?) en een melk..."

This page is powered by Blogger. Isn't yours?