<$BlogRSDUrl$>

maandag 17 mei 2010

Alecto Veteranen B - Leonidas Veteranen B 0-4 

Het is weer maandag, dus.........

Alecto Veteranen B – Leonidas Veteranen B 0-4

De oplettende lezer had al opgemerkt dat er vorige week geen verslag was. Om kort te gaan, Ring Pass had wat versterking ingevlogen en dus was het allemaal een kansloze missie. Eindstand 2-7 naar het schijnt. Overigens, het invliegen van “ringers” aan het eind van de competitie schijnt bij het Veteranenhockey eerder normaal te zijn dan een wanhoopspoging om een team compleet te krijgen.

Maar nu de wedstrijd. De laatste wedstrijd van een lang seizoen. Bovendien ook nog tegen de koploper, die toevallig net de vrijdag(!) ervoor kampioen waren geworden. Daarnaast gonste het van de geruchten dat Westland zich had teruggetrokken, waardoor degraderen onmogelijk werd.

Heel veel druk zat er dus niet meer op de wedstrijd, bovendien deed de lente/zomer ook heel erg zijn best om door te breken, wat een aangename temperatuur opleverde en dus ook eenshirtjeshockeyweer (dat is een mooi scrabbelwoord!).

Leonidas liet zien dat ze de terechte kampioen waren, en de 0-4 was ook wel een terechte eindstand. En er dus een eind aan het seizoen kwam. Wat valt er allemaal te melden over de wedstrijd. Paul stond fantastisch te keepen, met een aantal zeer spectaculaire reddingen. Toch wel de man van de match.

Wijnand viel in en speelde de laatste wedstrijd van zijn carrière, tenminste dat dacht iedereen, maar na de wedstrijd speelde hij nog gewoon de allerlaatste wedstrijd.

Onno speelde mee en zijn rug heeft het gehouden, wat zeer goed nieuws en interessant voor volgend seizoen. En dat was wel ongeveer het verhaal van de dag.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. JW, Boner, Ruurd, Joost en Wijnand, dank voor het invallen. Leonidas had zeer veel angst voor de jeugd, die wij in het veld brachten.
PS2 Veteranen A, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!! In de laatste wedstrijd op gras kampioen worden, dat is niet veel teams gegeven.
PS3. Schrijft allen 12 juni in de agenda. Mooi lustrum coming-up
PS4. Volgend jaar weer senioren???

This page is powered by Blogger. Isn't yours?