<$BlogRSDUrl$>

donderdag 8 april 2010

Sport1 Promo 

Ik was vorige week in het Anton Pieckachtige Broek in Waterland voor een opname van een commercial/promo van Sport1. Op de typische amateurvoetbalvereniging SDOB (Sterk Door Onderling Begrip) vond deze opname plaats. Mooie bordjes als Niet tegen de hal ballen en Honden/Kicksen verboden in de kantine.

Kreeg echte voetbalkleding en ook echte Umbrokicksen. Mooi geluid, dat tikken van de noppen op de vloer. Maar een simpel rooster, in het hockey veel gebruikt om nog even de schoenen schoon te maken, was al gauw een enkelbreker. En de shirtjes waren van Alphense Boys. Dat is toch de club van Kees Jansma?

Om een lang verhaal kort te maken, de promo is deze week al op tv. Begint met Cristiano Ronaldo, dan Drogba en dan een stelletje typische amateurvoetballers. Ik sta in het rood-wit in het muurtje, de tweede van links, en je ziet mij ook van achteren, vooral mijn nek en hoofd. Maar ik kan wel zeggen dat samen met Cristiano Ronaldo en Drogba in één reclame zit!

Voor de mensen die nu echt heel nieuwsgierig worden, klik hier. En dan even op de TV commercial. (Maar dat leek mij vrij duidelijk). Zodra ik hem ergens kan linken of zo, komt hij meteen hier te staan.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?