<$BlogRSDUrl$>

maandag 29 maart 2010

Alecto Veteranen B - Tempo'34 2-3 

Het is nog net maandag, dus...................

Alecto Veteranen B – Tempo’34 Veteranen A 2-3

De wedstrijd op de dag dat de zomertijd in is, zeker met een aanvangstijd van 11.00 uur, altijd een gevaarlijke. Maar elk lid van de selectie was zeer scherp op de klok geweest en dus was iedereen gewoon op tijd, inclusief de scheidsrechters.

Ondanks het verlies van de week ervoor hing er toch wat in de lucht, het spel was goed geweest, alleen het scoren was het probleem. Nu op het Zetacom (por dios, wat een veld), waar het bekende technische spel van de Veteranen B toch wat meer tot zijn recht zou komen. Willem was na zijn korte flirt met Hollywood ook weer terug, het moest maar gaan gebeuren.

En het leek ook te gaan gebeuren. De Veteranen speelden zeer aanvallend en er kwamen ook al wel wat kansjes, maar nog geen goals. Tempo’34 kwam er af en toe door, maar dan was er Job of Ronald en echt gevaarlijk werden ze niet.

Willem vond het toen welletjes en soleerde door de verdediging zag Marcel vrijstaan en die liet de keeper kansloos 1-0. Het eerste doelpunt van Marcel in zijn Alecto-carriere en het eerste doelpunt in meer dan 140 minuten. Dit was ook meteen de ruststand.

Voor de tweede helft was het concept duidelijk, Diep in het Melkzuur gaan, de grote plaat steken en een resultaat uit het vuur slepen. De goede lijn van de eerste helft werd voortgezet en uit een strafcorner maakte Douwe 2-0. Er was dus veel mogelijk.

Maar er werd iets te diep in het melkzuur gegaan. Een beetje pech en ook wat bijgeloof. En toen de stofwolken waren opgetrokken en het eindsignaal klonk was het opeens 2-3. Heel veel pech en ook het gevoel dat de punten door de vingers zijn geglipt. Elke wedstrijd wordt nu een finale.
K. Westerhuis (reageren? Alectobj@tiscali.nl)

PS. JW, Alexander, Johan en Diederik, dank voor het meespelen. Allen zijn zeer diep in het melkzuur gegaan.
PS2. Mooi, dat als je in de rust gaat zeuren om sproeien, dat dan je dug-out compleet onder water komt te staan.
PS3. Hans, de complimenten voor het ultieme positieve denken.
PS4. Een van de voorwaarden voor het elftal van dienstschap is toch dat je om 11.00 uur op het Domo-veld mag spelen?
PS5. Quote van de week:”Bijgeloof, daar doe ik niet aan, dat brengt ongeluk.” Anatoli Karpov

This page is powered by Blogger. Isn't yours?