<$BlogRSDUrl$>

maandag 22 maart 2010

Alecto Veteranen B - HDM Veteranen B 0-2 

Het is weer maandag, dus......

Alecto Veteranen B – HDM Veteranen B 0-2

Er hing al een soort van euforie in de lucht, de lente was eindelijk begonnen. Sneeuw leek al weer iets van zo lang geleden en ook zelfs de gedachte dat de zomertijd nu ook al bijna in de buurt was, zorgde al voor de nodige verwarring. Uiteindelijk won de euforie het van de verwarring en stond er dus een zeer gretig Veteranen B aan de afslag.

Zoals bekend is scouten, selecteren en door laten groeien van nieuwe spelers een volcontinu proces, dat zelfs vlak voor de wedstrijd nog door gaat en dit alles natuurlijk allemaal in belang van het team.

Zodoende stond er dus een uitgebalanceerd team aan de afslag. Plus een zonnetje, een waterveld, waarvan de algen zijn doodgevroren en je dus ook nog redelijk schoon het veld af kwam. Aan alle randvoorwaarden was voldaan en dus het moest nu echt van de spelers komen.

Inderdaad werd er vanaf de eerste minuut diep in het melkzuur gegaan. Een beetje wennen aan het veld, maar de combinatie werd gezocht, geprobeerd, het spel werd verlegd en er kwamen zelfs wat kansjes. Maar een goede keeper en pech voorkwamen de voorsprong.

Een van de schaarse uitvallen van HDM, een gelukkige aanname en opeens was daar de achterstand. 0-1. Dat was nog niets aan de hand, maar leuk is anders.

In de rust werd besloten, om voor zover nog mogelijk, nog dieper in het melkzuur te gaan, er werd richting clubhuis gespeeld, het moest mogelijk zijn. Elke speler steeg zeer boven zich uit. Keihard werken, alles proberen, maar zoals bekend heeft Veteranen B een probleem met scoren. Hoewel, er waarschijnlijk meer van een vloek gesproken kan worden. Als een bal op de lijn ligt en toch nog over gaat, strafcorners net 1.5 cm van de paal (en dat 5 keer), dat is toch meer een vloek dan een probleem (al kennen wij geen problemen, alleen uitdagingen). De 0-2 was slechts voor de statistieken. Dus wederom de complimenten voor het spel, weer geen punten. Bestaat daar ook een prijs voor?
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Diekmanen, Ton, Sijp, Alexander en Gerard, bedankt voor het meespelen! Daar heeft het zeker niet aan gelegen.
PS2. As zondag 28 maart gaat de zomertijd in. Totale euforie!!
PS3. Zondag 28 maart ook nog bardienst.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?