<$BlogRSDUrl$>

maandag 8 maart 2010

Alecto Veteranen B - Forcial Veteranen A 5-0 

Het is weer maandag, dus........

Alecto Veteranen B – Forcial Veteranen A 5-0

Na een enorm lange winterstop was er zon en de tweede helft van de competitie. De winterstop leek zo lang door de enorme hoeveelheid en lange aanwezigheid van de sneeuw, die ook wintercompetitie slechts één wedstrijd lang liet zijn.

Maar nu dus weer voor het echie. Ondanks de weermannen (en vrouwen) die vrijdag opeens vijf tot 10 centimeter sneeuw voorspelden, was het vooral zon, zon, zon en een fris windje. De competitie kon dus echt weer beginnen.

De wonderbaarlijk weersomstandigheden hadden de verwarring over het leven in welke maand, begint de competitie nu echt of heb ik alles verkeerd begrepen enz. Om een lang verhaal kort te houden, de selectie van Veteranen B was in het midden de week aardig uitgedund. En Forcial was toch wel een geduchte tegenstander.

Vele noodverbanden werden aangelegd, de scouting werkte volop, subtiele ruilingen en inderdaad, op zondag stond er toch een fraaie selectie van 13 man. Scherp als een mes en klaar voor drie punten.

Forcial bleek echter dezelfde problemen te hebben als de Veteranen B, maar een minder goed scouting apparaat en waarschijnlijk ook minder connecties. Wel toonden ze karakter dat ze met hun uitgedunde selectie helemaal vanuit Rockanje naar Leiderdorp waren gekomen.

Helaas waren ze kansloos tegen het uitgekiende scouting en selectiebeleid van de Veteranen. Van een echte wedstrijd is nooit sprake geweest, op elke hoek en elke waterkunstgraspol (dat is een mooi scrabblewoord!) heersten de Veteranen B. 5-0 was de eindstand, 2x Butcher en 3x Björn, waarbij vooral de tip-in het publiek op de banken kreeg.

Kortom, hele dure punten, en een hele lekkere start van de tweede helft van de competitie. En ook nog eens goed voor het doelsaldo. Bovendien hebben beide keepers dit seizoen nu een keer de nul gehouden en dat is zeer goed voor het moraal.
K. Westerhuis. (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. JW, Björn, Tom, Alexander en Johan, dank voor het meespelen!!
PS2. Wat een zonnetje!!! En het clubhuis stond weer precies goed (om de wind op te vangen).
PS3. Toch weer historisch, dochter die tegen papa zegt dat het nu toch echt tijd is om naar huis te gaan, terwijl papa toch net had gezien dat dochter nog zo leuk aan het hockeyen was.
PS4. Gewoon een PS om de PS.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?