<$BlogRSDUrl$>

maandag 7 december 2009

Alecto Veteranen B - Westland Veteranen B 0-5 

Het is weer maandag, dus.......

Alecto Veteranen B – Westland Veteranen B 0-5

De laatste wedstrijd voor de winterstop. De eerste returnwedstrijd, en ook nog de dag na pakjesavond. Een clubhuis zo oud dat het niet eens meer retro te noemen is, maar meer vintage, een 10 minuten wandeling van parkeerplaats. Misschien een goede warming-up, maar met de Westlander zondvloed naar beneden komend toch wel een heel end. De Veteranen B kwamen weer met een record aantal auto’s naar het Westland en toen moest er ook nog gespeeld worden.

Het was een zes punten wedstrijd, wat ondertussen elke wedstrijd is, waardoor er toch enige scherpte verwacht mag worden. Al snel bleek dat de komst van Sint & Piet erg veel indruk had gemaakt op de Veteranen B. Eigenlijk lukte er zo goed als niets, gezien de weersomstandigheden kon gesteld worden dat er als natte kranten gespeeld werd. Een enkele stuiptrekking hier en daar, waardoor er toch een soort van aanval werd opgezet, leek iedereen de juiste versnelling te missen. Twee strafcorners en het was 0-2, waarbij vermeld mag worden dat die goals er ook nog zeer lucky ingingen.
De analyse in de rust was duidelijk. Natte kranten, dat moest anders en beter kunnen. De tweede helft begon een stukje beter, maar een ander probleem van de Veteranen B toonde zich toen ook weer. Het afmaken blijft een zorgenkindje. Misschien toch een vizier op de verlanglijst moeten zetten.

Het begin van de tweede helft bleek de laatste stuiptrekking. Ondanks de inzet van iedereen lukte er niets meer. Ballen stuitten van sticks af, passes net te diep, dat soort dingen allemaal. Eindstand 0-5 en elke analist kon deze wedstrijd omschrijven als een collectieve offday.

Nu de winterstop, binnenkort de mid-wintercompetitie weer voor de deur. Daar zal gejaagd worden op de 5e wintertitel op rij, waardoor iedereen uberscherp de tweede helft van de gewone competitie in zal komen.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Joost, Leo en Gordon, dank voor het meespelen!
PS2. Mark, goed dat je weer terug bent na je keizersnee.
PS3. Een chapeau grande voor het barpersoneel van Alecto gisteren. De bar voorzien van pinda’s, Japanse mix en stokjes, zomaar omdat dat gezellig is. Klasse!
PS4 Quote van de week: ”De sfeer is daar (in het hockey BJ) veel relaxter. Daar kunnen wij nog wat van leren.” Michael van Praag, voorzitter KNVB.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?