<$BlogRSDUrl$>

maandag 2 november 2009

Alecto Veteranen B - Rotterdam Veteranen B 1-3 

Het is weer maandag, dus....

Alecto veteranen B – Rotterdam Veteranen D 1-3

Bij elke wedstrijd is er dit seizoen al een “first”, deze week toch wel een hele unieke, maar eigenlijk ook een hele logische. De wedstrijd zou plaats vinden in het stadion van Rotterdam. 2500 zitplaatsen, op hetzelfde veld waar ook al een Champions Trophy is gespeeld, op dezelfde bank zitten als waar Fatima op gezeten heeft. Voor de wedstrijd nog snel een interview met Radio Rijnmond. Wachten op het publiek. Bij een beetje mooi weer zit iedereen buiten, en dus veel publiek.

Daar lag nu net even het probleem. De weergoden hadden besloten een klein handje te helpen bij het sproeien van het toch wel erg lekkere waterveld. Kennelijk was iemand daarboven vergeten de kraan dicht te draaien en enkele ramen te sluiten, want het was regen, regen en ook nog wind. Toch was het het stadion.

Ronald maakte zijn rentree na een tijd van blessureleed en dat in het stadion. Bovendien was het de eerste wedstrijd met voltallig Veteranen B in de basis. We waren bijna vergeten dat we nog moesten gaan hockeyen.

Dat moest wel. En na het goede spel en de week rust was iedereen zeer gretig. Patronen waren zichtbaar en de duels waren goed. De 0-1 kwam dus ook (letterlijk) uit de lucht vallen. Veteranen B kreeg ook zeker kansjes, met zeer fraai combinatiespel, de bal wilde er niet in.

Zoals bekend heeft Veteranen B als motto “de tweede helft is onze helft”, alleen was dit in de rust nog even vergeten te melden. Rotterdam dacht, nog 35 minuten en dan zijn we eindelijk uit de regen en schakelde naar een hogere versnelling. Veteranen B had wat moeite dat tempo te volgen, probeerde het zeker wel, maar niet alles lukte. Dus 0-2 en 0-3.

Er werden nog fraaie combinaties op de mat gelegd, het laatste tikje wilde gewoon niet. Tot vlak voor tijd Maurits, na toch weer een hele fraaie combinatie het laatste tikje gaf aan een pass(?) van Eric P. 1-3 eindstand. Snel naar binnen, en proberen op te drogen. En inderdaad, toen we weer in Leiderdorp binnen kwamen stopte het met regenen. Volgende week gewoon drie punten.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Maurits bedankt voor het meespelen. Was weer top.
PS2 Hans, jouw sluiproute was geniaal!
PS3. Ronald, goed dat je weer speelt.
PS4. Rotterdam had een gast dj zondag, Toevallig, het was Henk Westbroek. Eerste drie platen bij binnenkomst na de wedstrijd: Whole lotta Love – Led Zeppelin, Grease – Franky Valli, Superstition – Stevie Wonder.
PS5. Quote van de week: “Nood breekt bed!” Hans.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?