<$BlogRSDUrl$>

maandag 14 september 2009

Alecto Veteranen B - Westland Veteranen B 1-2 

Het is weer maandag, dus.........

Alecto Veteranen B – Westland Veteranen B 1-2

Een nieuw seizoen, een nieuw team, nieuwe gezichten, en toch ook weer een vertrouwd thuis. Ondanks de regen natuurlijk een zonnetje toen de wedstrijd moest aanvangen. Weer thuis dus. Hoewel de selectie nog niet de gewenste grootte heeft, en dus al weer zeer creatief met allerlei lijntjes, telefoontjes, email en andere manieren (rooksignalen, postduiven) was er toch een zeer aardig elftal op de been gebracht.

En kon er dus begonnen worden aan een nieuw avontuur. Veteranen, het is nog steeds wennen. Maar…. We mogen nu wel meelopen met het defilé op Veteranendag. Genoeg nu, de wedstrijd.

De meeste spelers zagen elkaar voor het eerst en dus moest er een opstelling in elkaar gedraaid worden. Dat lukte wonderwel en ondanks de verwarring over de nieuwe regels kwam er toch een aardige wedstrijd op het waterveld. Paul bleek werkelijk een onneembare vesting achterin en ondanks het snelle verlies van Ronald (enkel) ging het zeer gelijk op. Met een zeer Lucky balletje maakte Westland de 0-1 en brak zo de ban. Wat het voor het publiek toch wel weer zeer aantrekkelijk maakte.

Zoals bekend was vorig jaar het motto “de tweede helft is onze helft” en dat wordt ook dit seizoen doorgetrokken. Alles wat opgestroopt kon worden werd opgestroopt, bijgeschakeld en 35 minuten werd alles gegeven. Door de verwarring van de nieuwe regels werd het toch 0-2, wat de tijd rijp maakte voor een slotoffensief. Een zeer mooi uitgespeelde counter, met Björn als afmaker 1-2. De 2-2 lag voor het oprapen, Eric P. sloeg loeihard op binnenkant paal, maar toch kwam de bal er weer uit. Raarrrrr, volgens kenners was dit ook eigenlijk onmogelijk. Eindstand dus 1-2. Een nipt verlies, maar zo beschouwd is er nog meer mogelijk. En zeker als de selectie nog verder wordt uitgebreid. Complimenten aan allen die vandaag zo gevochten en geknokt hebben.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Björn, Carl en Nijs dank voor het meespelen. Binnenkort contractbesprekingen?
PS2. Kan dat idiote handjes geven voor de wedstrijd niet worden afgeschaft?
PS3. Fris uit blik??

This page is powered by Blogger. Isn't yours?