<$BlogRSDUrl$>

maandag 28 september 2009

Alecto Veteranen B - Reeuwijk Veteranen A 0-4 

Het is weer maandag, dus............

Alecto Veteranen B – Reeuwijk Veteranen A 0-4

De derde wedstrijd, wederom een heerlijk zonnetje, de main-pitch, veel publiek, en ook een goed aantal mensen. Bovendien de koploper op bezoek, een vers gesproeid veld (maar met wat voor water?) en zelfs een elektronisch scorebord, dus de ingrediënten voor een goede wedstrijd hockey waren aanwezig.

Wederom moest er wat gegoocheld worden met de opstelling, in de eeuwig durende doorontwikkeling en evolutie van het hockey werden nieuwe tactische varianten uit de hoed getoverd. Ondanks die tactiek was het toch nog zoeken naar patronen. Deze werden niet altijd gevonden waardoor de Veteranen B niet op hun aller-scherpst aan de wedstrijd begonnen.

De defense stond als een huis, maar Reeuwijk was zeer efficiënt en dodelijk, wat betekende twee kansen, twee goals. En dus een ruststand van 0-2.

Zoals bekend heeft Veteranen B als motto “de tweede helft is onze helft” en met die 0-2 had Reeuwijk de wedstrijd nog niet in de tas. Veteranen B ging nog 35 minuten knallen dit weekend. De blik ging naar voren, de ballen ook, er kwamen kansjes en kansen, maar de absolute scherpte ontbrak, evenals een beetje geluk.

Door de voorwaartse blik kwam er achter natuurlijk veel ruimte en als eerder gezegd, Reeuwijk was zeer efficiënt. Waardoor de eindstand toch op 0-4 kwam. Nog geen punten, maar er zit veel potentie in het spel. Bovendien zijn de meeste vakantiegangers nu weer terug en kunnen we gaan werken aan tactiek en patronen gaan slijpen. Kortom, er is nog zeker geen onrust.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Joost, Geert-Jan, Nick, Ton en Sytze (ik hoop dat ik het goed geschreven heb) bedankt voor het meespelen!!!
PS2. Heren 6, het wordt nooit vertrouwd, dus dank voor de support!!!
PS3. Mensen drinken een blikje, maar twee flesjes.
PS4. Quote van de week: “Kijk papa, oude eikels!”
PS5. Bijna!!!!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?