<$BlogRSDUrl$>

maandag 21 september 2009

Alecto Veteranen B - Forcial Veteranen A 1-4 

Het is weer maandag, dus.....

Alecto Veteranen B – Forcial Veteranen A 1 – 4

Rockanje. Zon, zee, strand, sportpark de Drenkeling(!) en vooral heel ver weg. Het was een heerlijke (na)zomer en dus lekker om te hockeyen. Zelfs om 10.30 bij het hele verre Forcial. (Dit is geen klagen, we hadden zelf verzocht om een vroege aanvangstijd). Dit was achteraf beetje een schot in eigen voet, want de toch al wat magere selectie van Veteranen B werd gedurende de week steeds verder uitgedund door blessures, vakanties en andere redenen. Een week van telefoneren, faxen, e-mailen, en niet vergeten de indiaan met rooksignalen en de postduiven volgende, en uit eindelijk was het Mark die het voor elkaar kreeg. Vijf spelers van Veteranen LB gingen mee, logistiek was dat nog verantwoord gezien hun eigen wedstrijd. Maar nu dus de wedstrijd.

Een team zonder automatismen en vaste patronen ging toch erg lekker van start. Hoewel er aan elkaar gewend moest worden, kwamen toch de fraaie combinaties voorbij en werd voortdurend de achterlijn gezocht. De echte scherpte ontbrak echter en Forcial werd ook iets beter. Ook zij hadden een beetje geshopt binnen hun club en wat aanstormende talenten gescout, waardoor ze er steeds vaker en vooral sneller uitkwamen. En wat beter waren in het afmaken. Dit betekende de 0-3 ruststand, hoewel het scorebord niet echt het beeld van de wedstrijd weergaf.

Zoals bekend heeft Veteranen B het motto “de tweede helft is onze helft”. Dus werd nog 35 minuten, in wat ondertussen een aardige bakoven was geworden, alles gegeven. Strijd op elke meter, Erik, Joost, en Leo die een muur optrokken achterin, en nu de blik naar het andere doel. Willem miste eerst nog een tip-in (hoe kon die bal er niet in gaan?), maar maakte uiteindelijk toch nog de 1-3. Vlak voor tijd werd het toch nog en niet helemaal terecht 1-4. Beetje geflatteerde uitslag, maar meer zat er niet in.

Toch weer nul punten, maar er zit veel meer in. En dat gaat ook komen. Wederom complimenten aan allen, er is gevochten tot het laatste fluitsignaal.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Mark, superlatieven schieten tekort voor alle moeite die je afgelopen week hebt gedaan en uiteindelijk de vijf man van Veteranen LB hebt weten te regelen. Een chapeau grande is zeer op zijn plaats.
PS2. Ronald, Joost, Ron, Leo en Paul, bedankt voor het meespelen. Ook hier schieten superlatieven tekort. Ook mooi dat jullie daarna nog met 10-0 winnen!
PS3. Paul A. Wat een heerlijke 12-inches had je onderweg naar huis.
PS4. Opmerkelijk: Een speler die lijkt op Hans Teeuwen en dan ook nog Hans heet.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?