<$BlogRSDUrl$>

maandag 2 februari 2009

Fusieclub Alkemade Heren 2 - Pollux H5 12-0 

Het is weer maandag, dus......

Fusieclub Alkemade H2 – Pollux H5 12-0

Dat de Fusieclub getalenteerd is, is algemeen bekend. Het wilde er nog niet helemaal uitkomen elke keer. Een beetje pech, de bekende buitenkant paal, lat en dat soort dingen maakte dat sommige uitslagen niet helemaal overeen kwamen met het vertoonde spel. Maar duidelijk was wel dat het een keer eruit moest komen.

Een zeer schrale, koude oostenwind, wel weer een zonnetje, maar soms ook nog vlokje sneeuw, op zo’n dag moest het dan toch maar gaan gebeuren. Een griepepidemie, voetbalwedstrijden(?), de Achterhoek en tal van andere redenen hadden de Fusieclub al aardig gedecimeerd (9 afzeggingen), maar zoals bekend is voor de midwinter de selectie altijd ongekend groot, dus een andere selectie met dezelfde kwaliteit was zo samengesteld. Wel was de verdediging zeer uitgedund, dus daar werd voor een “Braziliaanse”oplossing gekozen. (Dit houdt in dat er alleen maar aanvallers worden opgesteld en geen verdedigers, want er wordt toch vaker gescoord dan de tegenstander).

En inderdaad, de langverwachte explosie volgde. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er 12-0 op het scorebord. Dan zijn er van die dagen dat alles lukt. Combinaties, vloeiende passes, de running game, maar dus zeker ook de passing-game en uiteindelijk hield Michiel voor de tweede keer op rij de nul. De doelpuntenmakers: Thijs 1x, Nick 2x, Peter A. 3x, Jean 1x, Tom 2x, Jelle 1x en Butcher 2x. Goed voor het doelsaldo, en ook voor het kampioenschap. Volgende week de laatste wedstrijd, alles is weer in eigen hand (geloof ik).
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Jean, Peter A, Tom, Jelle, Mart, Bruno en eventueel anderen die ik nog vergeten ben, hartelijk dank voor het meespelen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?