<$BlogRSDUrl$>

maandag 12 januari 2009

Fusieclub Alkemade Heren 2 Mid-Wintercompetitie 

Het is weer maandag, dus.......

Fusieclub Alkemade Heren 2 Mid-wintercompetitie

Een nieuw jaar, een nieuwe competitie. De in de afgelopen jaren zeer interessant geworden mid-wintercompetitie. Een leuk tussendoortje in de winterstop, de laatste jaren ook nog gespeeld in een lekker zonnetje (lang leve het broeikaseffect). En, niet te vergeten, drie keer op rij de mid-wintertitel.

Dit seizoen, een ander shirt, een andere vereniging, wel hetzelfde doel. Weer de mid-wintertitel winnen. De reeks van successen uit het verleden maakt dat het animo om mee te spelen zeer groot. Zo groot, dat bijna selectiewedstrijden nodig waren om een zeer uitgebalanceerde en een competitive selectie samen te stellen. Maar het was weer gelukt. Dus stond een zeer scherpe selectie van de Fusieclub klaar om te beginnen. Nog wel tegen Roomburg, wat natuurlijk nog voor een extra adrenalinekick.

Toen kwam er echter een merkwaardig virus over Nederland. Een dergelijk virus dat er voor kan zorgen dat de hele wereld vergaat, maar dat in Nederland niemand dat door heeft. Natuurijs!! Iedereen de ijzers onder en zelfs het Acht-uurjournaal opende met schaatspret, terwijl in Gaza op dit moment de grootste openlucht parkeerplaats van het Midden-Oosten wordt geprepareerd.

De af en toe dooi en dan weer de vorst maakte de velden onbespeelbaar en op donderdag nam de hockeybond al het besluit dat alles werd afgelast. Geen Roomburg, geen wedstrijd, de scherpte moet toch weer even in de ijskast, maar wel vastgehouden worden.

Maar goed, zoals het orakel uit Barcelona al wel eens eerder zei, elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu resten ons nog slechts vier wedstrijden om de mid-wintertitel opnieuw binnen te slepen. En dat is ook niet gek. As zondag Alphen, toch maar eens zien wat de weergoden nu weer bedenken.
K. Westerhuis (reageren? Alectobj@tiscali.nl)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?