<$BlogRSDUrl$>

maandag 1 december 2008

Fusieclub Alkemade H2 - Rotterdam H29 Afgelast 

Het is weer maandag, dus........

Fusieclub Alkemade H2 – Rotterdam H29 afgelast

In deze tijd van communicatie, altijd maar bereikbaar zijn, toegang hebben tot alle informatie, totdat je er gek van wordt (mensen die in supermarkten niet meer durven te beslissen, en voor elk dingetje naar huis bellen wat nu te doen, op vakantie gaan, maar wel bereikbaar blijven voor je werk, dat soort dingen), deze zondag toch weer een positieve ervaring.

Ondanks aankondigingen van Erwin Krol, Marjon de Hond of Gerrit Hiemstra, geen bericht en ook geen tekenen van een eventuele weersomslag. Bij het verzamelen slechts een spatje, wel was het koud. Dus vol goede moed richting Rotterdam, want vandaag 2 x 35 minuten bloed aan de palen en punten pakken. Dat was in een notendop het tactisch strijdplan. Pascal was ook weer terug uit Indochina en net op tijd, want hij moest via Bangkok terug naar Nederland.

Op de A4 werden de spatjes zeer snel sneeuwvlokken en nog sneller bleef de sneeuw opeens liggen. Maar nog altijd gold het adagium, geen bericht, goed bericht. Toen kwam weer een ander voordeel van het moderne hockey naar voren, het gespreid wonen van teamleden. Pascal was reeds op de plaats van bestemming en kon dus zeer snel het nieuws verspreiden dat de weergoden wederom hadden toegeslagen. Afgelast.

Weer een week naar een piek toegewerkt, die niet kwam. Maar door deze snelle melding kon het grootste gedeelte van de Fusieclub snel worden ingelicht en zelfs voor het Prins Clausplein nog keren en weer richting Leiderdorp, Kaag & Braasem gaan en daar nog maar in Brasserie Park wat tactische varianten door te nemen.

Het reguliere seizoen kruipt langzaam naar de winterstop, voor de Fusieclub begint volgende week het inhaalseizoen al. En natuurlijk begint de mid-wintercup langzaam aan de horizon te verschijnen. De selectie en scouting voor die cup zijn al begonnen.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)

PS. Zondag 7 december is het weer Super Sunday op Alkemade, komt dus allen. Alle seniorenteams spelen thuis, dus spektakel is verzekerd!
PS2. Alle informatie uit PS1 is natuurlijk ijs en weder dienende.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?