<$BlogRSDUrl$>

maandag 8 december 2008

Fusieclub Alkemade H2 - Reeuwijk H3 3-3 

Het is weer maandag, dus.......

Fusieclub Alkemade H2 – Reeuwijk H3 3-3

Super Sunday II op Alkemade. Dankzij de weergoden speelden weer alle senioren thuis en dus was er weer de mogelijkheid voor een hoop gezelligheid. Dit was allemaal leuk meegenomen, maar uiteindelijk ging het vandaag voor de Fusieclub alleen om de punten. Na twee weken van uitstel nu eindelijk weer spelen op een schitterende dag.

Vooraf leek alles op schepte, bloed aan de de palen en de over mijn lijk mentaliteit. Scheidsrechters met oortjes, zoals je normaal alleen in de Champions League ziet. Terug naar een klassieke 4-3-3, want ook Pascal was weer terug uit Indochina.

De eagerness die zich vooraf toonde kwam er niet helemaal uit. De Fusieclub was niet zo scherp als op dat moment gewenst was. 0-1 achter, met een vrij lullig en onnodig doelpunt. Dus meteen al een tandje erbij. Kansen kwamen er en vooral veel strafcorners. Heel veel strafcorners. Iets voor op de training aan te werken. Uiteindelijk wist Richard toch nog de 1-1 te maken.

Lang konden de Fusieclub hier niet van genieten, want 2 minuten later was het alweer 1-2. Ondanks de knappe redding van Michiel met zijn helm. Een tandje werd al bijgeschakeld, want Richard maakte ook nog de 2-2. Wat tevens de ruststand was.

Zoals bekend heeft de Fusieclub als motto “de tweede helft is onze helft”. Na 35 minuten zat er nog geen bloed aan de palen, het moest scherper , harder en beter. Bovendien kwam het publiek ook langzaam naar buiten druppelen. De wil was er wel, maar de absolute scherpte miste wel. Michiel had de deur zeker op slot gedaan, en er werd alleen naar voren gedacht. Kansen en strafcorners, er waren er zeker genoeg. Dus besloot Thijs er maar eentje heel hard en ouderwets in te beuken. Rechterhoek en iedereen was kansloos. Eindelijk de voorsprong en nu het gaspedaal.

Er kwamen nog meer kansen, Reeuwijk was rijp voor de slacht, maar het scoren lukte niet. Een onrust sloop in het team, men ging praten tegen alles en iedereen. En lulde zich zo de wedstrijd uit. Reeuwijk maakte nog de 3-3, het praten ging door en was nergens voor nodig. Er waren nog wat counters, maar de 3-3 eindstand bleef. Geen bloed aan de palen, het was niet scherp genoeg. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop, dan moet er gewoon geknald worden.
K. Westerhuis (reageren? Alectobj@tiscali.nl)

PS1. de topscoorderslijst: Richard 6x, Willem 4x, Nick 4x, Koko 3x, Jean 2x, Martijn 2x, Douwe 2x, Rolf, Philip, Thijs en Eric P.
PS2. De mid-wintercup komt eraan!
PS3. Een chapeau-grande voor Marleen en Denise
PS4. Eindelijk een punt.
PS5. Oscar, Saskia, Lot en Tobias, supergaaf dat jullie kwamen kijken!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?