<$BlogRSDUrl$>

maandag 27 oktober 2008

Fusieclub Alkemade H2 - Cartouche H6 2-7 

Het is weer maandag, dus......

Fusieclub Alkemade H2 – Cartouche H6 2-7

Het kaf van het koren scheiden, de spielerei is voorbij, nu is het voor het echie. De herindeling is gemaakt, nu gaat het nog maar om een ding. Het kampioenschap. Promotie. Dit alles gezegd kwam er toch een soort deja vu gevoel voorbij. Opeens geen keeper en een mysterieus rugprobleem wat verschillende mensen op de blessurelijst plaatste, ouderwets rondbellen, mailen en elke andere manier om het rond te krijgen, en warempel het was weer gelukt.

Pons op het doel, een noodgreep, dus nog wat meer goochelen met de opstelling. Toch speelden de zenuwen een rol, ook de onwennigheid en voor iedereen het door had stond het eigenlijk al 0-3. De bekende felheid en handigheid liet de Fusieclub een beetje in de steek, vooral de eerste helft was het wat slap. Ondanks deze malaise wist Richard toch knap en vrij snel de 1-3 te maken. Hierdoor kwam de toch niet de absolute scherpte naar boven en na de 1-4 maakt Nick, heel simpel, maar daarom zo mooi, met het puntje de 2-4.

Zoals bekend, het motto van de Fusieclub is β€œDe tweede helft is onze helft.” Ondanks de regen moest dus echt de vechtmachine van stal gehaald worden. Dit werd ook geprobeerd en de Fusieclub was dicht bij de 3-4, maar het wilde niet lukken. Nog meer werd de aanval gezocht, en dan komt er achterin veel ruimte. Met spelers, die in de jeugd nog IDC of landelijke competitie hebben gespeeld, moeten er dan wel goals vallen. Dat er dan ook nog van die onwaarschijnlijke goals bijzitten, daar moet je dan maar voor klappen. In de tweede helft is er gevochten, het lukte alleen niet allemaal zo als normaal. Daarom maar uithuilen en opnieuw beginnen.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Pons bedankt voor het keepen!
PS2, Martijn en Laurens, bedankt voor het meespelen.
PS3. Waar is tegenwoordig die zon op zondag, zoals eigenlijk normaal was in het hockey?
PS4. PS3. Topscoorderslijst: Willem 5x, Richard 4x, Nick 4x, Koko 3x, Jean 2x, Martijn 2x, Douwe, Rolf, Philip en Eric P.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?