<$BlogRSDUrl$>

maandag 14 juli 2008

Reacties 

Nu de eerste stofwolken zijn opgetrokken, maar eens wat reacties.

Beste Bart Jan,

Het doet me veel pijn dat zo'n leuk Alecto-team het besluit heeft moeten nemen om Alecto te verlaten. Ik kan jullie beslissing heel goed begrijpen. Er is bij Alecto na H1 en D1 en de jeugd onvoldoende aandacht voor de "rest". Zelfs D2 en H2 moeten van alles zelf regelen (de tophockeycie heeft jarenlang niets gedaan). Pim en ik hebben ons ingezet voor de dames en helaas ontbreekt het ons de tijd om ook nog ons in te zetten voor de heren.
Ik hoop dat jullie het naar jullie zin hebben bij Alkemade en hoop dat tzt jullie nog terug te zien op Alecto. Ik vond de trainingen met jullie altijd heel gezellig.

Hi Bart, het doet mij en de rest van het Zevende pijn dat het Zesde alecto zal verlaten.Het zesde was altijd een voorbeeldteam voor ons Je tijdens een training en een wedstijd per week helemaal geven en daarna vooral de gezelligheid zoeken door middel van het drinken van enkele biertjes en het vervullen van allerhande vrijwillige taken was een hockeystijl en die ons zeer aansprak. Eigenlijk is het de enige manier waarop een vereniging kan functioneren. Ik hoop dat we tijdens de TD's, famileitoernooien en vrije zondagen nog kunnen genietn van jullie aanwezigheid en expertise. De fusieclub style zal door ons zo veel mogelijk in ere worden gehouden. Zonder engige moeite, want het is inmiddels onze stijl geworden. Bedankt voor alles en veel succes op Alkemade. Weet dat er op Alecto nog altijd fans en potentiele invallers van jullie rondlopen.

Hallo Bart Jan,

Een heftig bericht, een spijtig bericht. Terecht schrijf je over 150 Alecto jaren en dat betekent voor sommigen : was je groot genoeg om een stick vast te houden, die niet tussen je enkels en de zoom van zo'n kriebelige, wollige bruine Alecto-broek zou blijven steken, dan werd het hoog tijd om naar Alecto te gaan. Voor ons is Alkemade ook dichtbij, dus een ouderwetse supporter zal je daar weer aantreffen.

Super gezellig lieverd!! Wordt een leuke seizoen dan! :D

Hoi Bart Jan,

Jammer dat je weggaat ik had het nog niet gehoord. een echte alecto incrowder ben ik niet. Ik begrijp je kritiek en ik deel deze ook wel.


Geachte Alectobj, Beste alecto vriend,

schrok me rot van de brief van heren 6 en reageer even met.......jammer jammer en nog eens jammer...... wellicht zou het goed zijn de opzeggingsbrief op de site te publiceren opdat er reacties uit de club komen.
Het gaat heren 6 goed bij alkemade!!!!!!

Helaas,helaas maar ik denk dat dit bestuur de schouders ophaalt en doorgaat op de voor hen zo
gebruikelijke manier. Eigenlijk hebben ze dit ook al gedaan met die lastige vrijwilligers.
Maar let op ! Bij de interlands hebben ze allemaal tijd voor de plaatselijke reclameblaadjes.
Toch mooi mijn kop in de "krant".Wat de toekomst brengt weet ik niet maar de sfeer is er nu
al uit op de club en de ABN/AMRO blijft de komende jaren ook langskomen. Veel plezier op Alkemade met z'n allen.


Hi Bart Jan,

ik heb je verhaal op de site gelezen en vind het jammer dat jullie weggaan. En in zekere mate kan ik mij vinden in het gehele verhaal. Want ik ben een paar jaar geleden gestopt met trainen geven omdat er toen nogal wat eisen werden gesteld mbt tot jht diploma's. En ik blijf het jammer vinden dat ik wat dat betreft het contact met de jeugd op Alecto ben kwijtgeraakt (ik geef nu weer training alleen aan de LG, mag ook zonder diploma!). En ook dat inderdaad oefenwedstrijden worden geregeld op onze trainingstijden, zonder dat daarover van te voren overleg wordt gepleegd... dat is meerdere malen voorgekomen.

Om maar niet te praten over onze trainingstijden, al jaren op dezelfde avond, waarbij in een keer zonder overleg een ander team wordt neergezet, die voor een deel onze trainingstijd overlapt. Ik betaal expres niet mee aan extra gelden voor het waterveld: ik zal er zelf met het team niet veel op spelen en heb geen kinderen die straks in de toekomst daarop zullen spelen. En inderdaad leden die bij andere clubs gaan trainen geven, terwijl er bij ons ook ruimte is. Zo jammer! En dat aan de renovatie van een terras wordt begonnen, terwijl de competitie nog bezig is en er nog toernooien waren gepland.. dat vond ik wel heel vreemd.


Met andere woorden, ik begrijp je verhaal en begrijp ook dat Alecto zich in deze tijden moet handhaven en op een hoger niveau getild moet worden. Het is alleen zo jammer dat daarbij alleen naar de jeugd wordt gekeken en niet naar de senioren. Maar sinds ik bij Alecto (in 1989) ben gekomen, heb ik dat al meerdere keren opgemerkt, want ik heb bij Dames 3 ook vaak moeten smeken om een trainer; er werd gewoon geen geld voor vrijgemaakt.


Nogmaals, jammer dat jullie met het gehele team weggaan, maar veel hockeyplezier bij Alkemade.


Erg jammer, maar kan je helaas geen ongelijk geven. Ik werk hard aan beterschap en het herstellen van de oude cultuur. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.
Zie je op … Alecto (biertje?)


Dit zijn slechts de schriftelijke reacties, maar in alle gesprekken en ontmoetingen met vele mensen nog veel meer reacties gehad. Nooit gedacht dat het zo'n schok teweeg zou brengen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?