<$BlogRSDUrl$>

maandag 19 mei 2008

Fusieclub Heren 6 - HCKZ 0-11 

Het is reeds maandag, dus.........
Fusieclub Heren 6 –HCKZ 15 0-11

Het seizoen sleept zich langzaam naar het einde, met nog twee wedstrijden werd de Fusieclub wederom geplaagd door afzeggingen, blessures en andere dingen. Door een ongelukkige wedstrijdplanning en aankomende eindexamens was het aantal beschikbare invallers zeer schaars. Een dag telefoneren bracht niet het gewenste resultaat met als het gevolg dat de Fusieclub voor het eerst met minder dan 11 man in het veld kwam. 10 om precies te zijn. Na overleg tussen de aanvoerder en de Big 7 (term uit de Volkskrant) werd besloten toch af te reizen naar KZ om de strijd aan te gaan. Het wonderlijke is dat de Fusieclub nog een beslissende rol speelt in de strijd voor de titel in zijn poule. Nu de nummer twee en in de laatste wedstrijd de nummer 1.
Het systeem was al snel duidelijk. Alles op de hoekvlag en van daaruit zouden we wel zien. De nul werd nog opmerkelijk lang gehandhaafd, maar het mannetje minder werd de Fusieclub toch fataal. In de tweede helft werd besloten om het roer om te gooien en wat andere varianten uit de kast te toveren. Een soort up-side down systeem kwam uit de kast, Koko laatste man, Hans met Pierre in de spits, Butcher als een soort Ballack van cirkel tot cirkel. Helaas viel de eretreffer niet, hoewel Butcher er een paar haringtrucs uitgooide (vis moet wel zwemmen, dus daarom lukte ze zo goed op het waterveld), Eric P. een paar schitterende panna’s op de mat legde en Koko in de allerlaatste seconde nog een home-run sloeg waarbij hij de lichtmast op twee cm miste. Conclusie na de wedstrijd, het veld was gewoon te traag voor ons.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Pierre, Edouard en Michiel, bedankt voor het invallen
PS2. Van Heren 1 nog steeds niets gehoord.
PS3. Het nieuwste hockeydilemma: Wat is vervelender, zand in je schoenen of natte voeten. Zeer actueel met de neverending story van het Alecto waterveld.
PS4. Na raadpleging van de KNHB-site blijkt het toch echt om de onderste twee teams te gaan.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?