<$BlogRSDUrl$>

woensdag 28 mei 2008

Fusieclub Heren 6 - Forescate 2 - 2-11 

Het is al woensdag, maar toch....
Fusieclub Heren 6 – Forescate 2 2 –11

De laatste wedstrijd van het seizoen, een lang slopend seizoen, met vele gezichten. Dieptepunten, hoogtepunten en gewoon veel gezichten, die van allerlei verenigingen uit de regio de Fusieclub kwamen versterken en te proberen een goed resultaat neer te zetten. De veelbelovende start maakte al gauw plaats voor een mindere periode. Een piek was er traditiegetrouw in de mid-wintercompetitie, waar voor de derde keer de titel werd gehaald. (Dit feit was overigens vergeten tijdens het kampioensfeest).
Dan de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de aanstaande kampioen, die ook nog wist te vertellen dat ze volgend jaar als Forescate Heren 1 verder zouden gaan. Dat is dus lekker hockeyen. Vorige keer was het een slachting (maar wel Flop Bovenlander daarna aan het werk gezien) nu moest er toch iets meer tegenover staan. Met de 8ste keeper van het seizoen, wat waarschijnlijk toch wel een record is, werd van alles geprobeerd. Helaas konden de gasten nog best hockeyen, had ze wel erg veel moeite met hun taalgebruik en wilden ze graag groots kampioen worden. Daarom maar de opmerkelijke feiten. De Fusieclub scoorde twee keer, twee keer door de benen van de keeper. Eric P. en Butcher deden dat toch zeer knap.
Een lang seizoen is nu ten einde, ik ben beller van het jaar geworden bij KPN, de Fusieclub neemt in ieder geval afscheid van Daddy Wilke, Maurits en Gus. Een zomer van scouten gaat dus weer beginnen. En maar weer hopen dat het lukt. Er volgt nog een stuk met alle namen van de invallers (als we de lijst compleet hebben) en andere opmerkelijke statistieken. Voor iedereen die heeft meegeschreven, kan die mij de topscorerslijst geven, want ik ben de tel een beetje kwijtgeraakt.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Sander, Pons en Cristelli, bedankt voor het meespelen.
PS2. Behalve wat informele gesprekken met spelers nog steeds geen formele excuses van Heren 1 gekregen.
PS3. Speciaal voor Stefan Mizee:”Een actie op het Stefan Mizee-veld is altijd een plaatje!” Stefan, je mag hem gratis hebben.
PS4. Dames 7, gefeliciteerd met jullie benoeming tot team van het jaar. Die Hay heeft toch ook een zeer goede lobby!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?