<$BlogRSDUrl$>

maandag 14 april 2008

Fusieclub Heren 6 - HCKZ 1-10 

Het is weer maandag, dus.......

Fusieclub Heren 6 – KZ H16 1-10

De lente doet steeds meer pogingen om door te breken, wat alleen maar te prijzen valt natuurlijk. De ziekenboeg loopt nog steeds leeg, maar wordt af en toe aangevuld met andere gevallen. En hoewel de afzeggingen minimaal waren en door het thuisvoordeel veel gesprekken “live’ gevoerd konden worden, maakte de telefoon toch weer overuren op de zondag. Invallers die via, via afbellen, alleen dan de laatste via vergeten. Andere die compleet spoorloos zijn. Gevolg van dit alles was een logistiek ingewikkelde operatie waarin Katwijk aan Zee, Delft en Wassenaar waren betrokken. Gevolg hiervan was weer dat de aanvangstijd niet helemaal werd gehaald. Geheel tot onvrede van de scheidsrechter, waar verder niet mee viel te onderhandelen. Kennelijk was ook hij ingelicht over het belang van de wedstrijd. De wedstrijd ving dus aan terwijl de Fusieclub nog geen opstelling, een half aangeklede keeper en dus zeker geen lijn in het spel had. Deze onrust bleef de hele wedstrijd in het team zitten, waardoor er eigenlijk bijna geen bal goed werd geraakt. Niet lukte helemaal, of helemaal niet. De bekende vechtmachine was nergens te bekennen. En ondanks al het bovenstaande was de uitslag toch wel geflatteerd. Na afloop bleek dat KZ enkele “ringers (zie puntje drie)” hadden mee laten spelen, maar goed die tactiek is de Fusieclub ook niet geheel vreemd. Waren er dan nog meer dingen die opvielen? Natuurlijk:
De scheidsrechter die tien minuten te vroeg affluit in de eerste helft. “Foutje!”
Een speler van KZ, die na vijf minuten compleet uit zijn pan gaan afsluit met:”Ik ben compleet rustig!”
Butcher op het middenveld, weer een tactisch nieuwe ontdekking.
De grappige onderschriften van het Max TT scherm bij de foto’s.
Genoeg nu, de kelder komst angstaanjagend dichterbij, maar natuurlijk kijken we alleen omhoog. Die kelder kunnen we altijd nog van een nieuw verfje voorzien.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Sven, Edouard, Michiel, Justus, bedankt voor het meespelen!
PS2. Heren 7, bedankt voor het droppen van Edouard op KZ vanuit Delft.
PS3. Parkeertijd 9 minuten, en dat is inclusief plaatsje zoeken, winkel in, product zoeken, afrekenen en parkeren afrekenen. Toch wel een record denk ik.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?