<$BlogRSDUrl$>

maandag 10 december 2007

The Sports Book 

Het is weer maandag, maar winterstop, dus......

wilde eigenlijk vertellen over de Sint, die nog maar net het land heeft verlaten en dat je nu al weer doodgegooid wordt met veel te veel kerstliedjes. Er is zelfs speciale internetradio, Kerst FM. En daar is op zich niets mis mee, maar aangezien elk station altijd weer dezelfde kerstliedjes draait en elke winkel dezelfde kerst-cd heeft, wordt je er toch snel lijp van. Wilde dus een top-5 van meest verschrikkelijke kerstliedjes maken.........

Maarrrrrrrrrrrr, toen stond thefreeze voor de deur met een zeer fraai iets. The Sports Book. Een boek met de spelregels van meer dan 200 sporten. Met een kaft van kunstgras (astroturf) en mooie grafieken, tekeningen en uitleg van de regels. Eindelijk in alle rust nu eens het verschil ontdekken tussen Rugby Union (RU) en Rugby League(RL) (een ding al ontdekt, RU is met 15 spelers, RL met 13 spelers, het laatst gespeelde WK was Rugby Union).
Verder ook de regels van Croquet, een graag gespeeld spel van de How Loo can we go All-Stars. Opmerkelijk quote over Croquet:"(..) has even been described as one of the world's most agressive recreational activities - a far cry from the rather staid, genteel stereotype."
Duidelijk dus, dat het boek meegaat naar het volgende Loo-weekend (of een kopie, want mensen zouden opeens ideeen met een BBQ kunnen krijgen.) Hoe dan ook, met de komende Olympische Spelen en al die rare sporten op Eurosport bijna een must have.
Overigens, een voorwoord van Ray Stubbs, in Nederland bekend als BBC-presentator van het darts. Thefreeze, superbedankt!
Toch nog even Ray Stubbs, een interview met Andy Fordham.

(is dat echt Andy Fordham?)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?