<$BlogRSDUrl$>

maandag 12 november 2007

Legioen van Eer - Pollux 2-7 

Het is weer maandag, dus.....

Legioen van Eer - Pollux 2-7
Naast de hoeveelheden water regende het ook afzeggingen bij de Fusieclub. Voor de tweede week achter één was de Fusieclub een vreemdelingenlegioen. Nu heet in Frankrijk het vreemdelingenlegioen (het valt ook onder de Franse vlag) het Legioen van Eer. Vandaar de naam. Invallers binnen gevlogen vanuit alle windrichtingen, ondanks files bij Utrecht en eerdere wedstrijden bij Capelle (Always wondering, West-Capelle) waren er uiteindelijk 13 legionairs. Improviseren werd toch het toverwoord en werkelijk een fantasie-opstelling werd uit de hoge hoed getoverd. Gebrek aan automatismen en onbekendheid met de medespelers en spelen als een natte krant betekende een 1-6 achterstand bij rust. Butcher pakte (zoals beloofd) zijn goal mee, maar voor de rest lukte er bijzonder weinig. De tweede helft was anders. Toch weer het vechten, bikkelen en dan maar strijdend ten onder. Butcher pakte weer een goal mee, hij wordt gewoon een strafcornerkanon, het blijft het legioen van Eer. Nu een keer vanaf de eerste afslag zo scherp zijn, dan komen de punten vanzelf. En hopen dat de blessuregolf nu eindelijk voorbij is. K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS1. Marc, Arne, Bjorn, Chris en Jol, bedankt voor het meespelen en de lange reizen die jullie hebben gemaakt om mee te kunnen spelen.
PS2 Topscoorderslijst:
Butcher 4
Diekmanen 4
Gus 4
Douwe 3
Pierre 2
Oscar 2
Koko 2
Pascal 1
Nas 1
Olivier 1
PS3. Nogmaals de felicitaties voor de oude thefreeze. 81 jaar en dan nog de New York City Marathon weten te winnen (in zijn leeftijdscategorie)! Een chapeau Grande is wel op zijn plaats.
PS4. Er zijn wel genoeg pssen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?