<$BlogRSDUrl$>

maandag 2 april 2007

Fusieclub Midwinterkampioen Heren 6 - Roomburg 1-3 

Het is weer maandag, dus........

Fusieclub Midwinterkampioenen Heren 6 –Roomburg 1-3

Er zijn wedstrijden en speciale wedstrijden. The old fim, de klassieker, de wedstrijd van het helaal (Barcelona-Real Madrid), de burenruzie, Army vs Navy, Arnhem-Nijmegen en natuurlijk Roomburg – Alecto. Na de twee zeer slechte wedstrijden van de afgelopen weken, was het tijd om nu de absolute scherpte maar eens te tonen. In deze burenruzie, maar ook nog zelfs familie ruzie was het vanaf het begin keihard bikkelen, maar zeker ook goed spelen. De combinatie werd gezocht, vloeiende aanvallen en wat er allemaat verder voor de neutrale toeschouwer voor schitterends gebeurde. Maurits maakte al snel de 0-1 en zelfs daar raakte de Fusieclub niet van slag. Een heel scherp en stevig duel volgde, die echter nooit over de rand ging. Een zeer goede wedstrijd, waar uiteindelijk de Fusieclub een beetje pech had en toch tegen de koploper ten onder ging. 1-3. Maar wat was het een schitterende dag om te spelen. Complimenten aan alle leden van de Fusieclub, iedereen heeft zich werkelijk kapot gevochten!
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS1. Robbie, wat heel gaaf dat je kwam kijken. Dit geldt natuurlijk ook voor de Schout bij nacht, de familie van Bolhuis en al het in grote getalen aanwezige publiek.
PS2. Nogmaals, wat heeft iedereen hard gewerkt!
PS3. Voor 5 april komt er nog een stemwijzer.
PS4. Ook de complimenten aan Heren 1. Zij hebben iets gedaan, wat eigenlijk best onmogelijk is. Winnen op Alphen en zelfs met 6-1!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?