<$BlogRSDUrl$>

maandag 26 maart 2007

Fusieclub Midwinterkampioenen Heren 6 - Hudito 9 3-5 

Het is weer maandag, dus.........

Fusieclub Midwinterkampioen Heren 6 – Hudito 9 3-5

Na de helse trip naar Schoonhoven, eindelijk weer vertrouwd op Alecto. Lente, zomertijd, zonnetje en ook nog veel publiek, veel invallers ook, maar tegen team Kazachstan, inclusief Borat moest toch wat te halen zijn. De absolute scherpte was echter niet aanwezig. Slechts Cousin Wilke wist zich uit de malaise te ontrekken, maar de echte scherpte ontbrak. De bekende passing-game, dat wat de Fusieclub zo graag speelt lukte niet en zoveel kansen kreeg Hudito niet. Maar ze zaten er wel allemaal in. Borat kreeg nog enkele kansen, maar zo mooi als toen scoorde hij niet. Zelfs de vechtmachine wilde niet echt van stal komen. Goer, Butcher en Pieter wisten nog te scoren, kansen werden ook nog gemist, maar eigenlijk was het allemaal net zo als dit stukje. Brandhout.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. In het vorige stuk was ten onrechte de naam van Pascal weggevallen als een van de helden uit Lopik. (op www.bj-inc.nl was overigens wel de juiste versie te lezen.) Pascal, bij deze.
PS2 Ook was niet vermeld dat Butcher de enige tegengoal maakte.
PS3 Pieter, Olivier, JW en Geert, ontzettend bedankt voor invallen, vooral omdat JW en Geert nog kop over kop van Oegstgeest naar Leiderdorp moesten koersen.
PS4 5 April ledenvergadering.

Tot slot, nog even terugkomen op het auto te water avontuur van vorige week. De plaatselijke Ronald Veeren is gevonden en er zijn foto's van. Om de een of andere reden lukt het mij nu niet om ze up te loaden, maar ze komen echt. Met dank aan Gus.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?