<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 13 februari 2007

Kampioen!!!!!! 

Fusieclub Heren 6 - Roomburg 10 8-0

"It ain't over till the fat lady sings, as we say in Holland, the ball is round." Er zijn nog tal van andere zegswijzen, maar waar het allemaal op slaat is dat niets beslist is voordat het laatste fluitsignaal heeft geklonken. En dus was de tactiek voor de laatste wedstrijd van de mid-winter duidelijk. Knallen vanaf het begin. En geknald werd er. Na tien minuten stond het 3-0 en onder toeziend oog van trainer Pim de Zee legde de Fusieclub een indrukwekkende partij hockey op de mat. Zeer snelle combinaties, uitgespeelde goals, loepzuivere strafcorners. Zoals de Amerikanen het altijd zo mooi zeggen, het was een statement-game. De doelpuntenmakers even op een rijtje, want het precieze scoreverloop is mij even ontschoten. Peter 3x, Pimmuh 2x, Koko, Pascal en Uncle Jesse. Arne had zeer weinig te doen, maar had wel die ene bal toen het moest.
En dus was die sportieve plicht gedaan. Een telefoontje naar Voorschoten en toen bleek het zo te zijn. Forescate had verzaakt, de Fusieclub opnieuw mid-winterkampioen. Toen dit heugelijke feit in het clubhuis bekend werd, was het feest alom. Van de verschillende kanten werden drankjes aangeboden en het bleef nog lang onrustig. Fusieclub opnieuw mid-winterkampioen! Leg de medailles maar weer klaar!
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Succes kent vele vaders. Alle invallers bedankt voor het meespelen en het behalen van dit schitterende kampioenschap!
PS2. En nu zingen maar.

Tot slot, omdat gewoon goed is.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?