<$BlogRSDUrl$>

maandag 15 januari 2007

Fusieclub Heren VI 

Het is weer maandag, dus......

Fusieclub Heren VI – Forescate III 7-6

De competitie bestaat uit verschillende delen. Nu aangebroken is best een belangrijk deel, namelijk de mid-wintercompetitie. Daar is toch een titel te verdedigen. Meteen stond de belangrijkste concurrent voor de titel op de stoep, namelijk Forescate. Betrouwbare bronnen hadden al gemeld dat dit team erg goed was. Vooral door het verdwijnen van een Heren 1 en die combinatie met jeugdig talent betekende veel klasse. Maar de Fusieclub is natuurlijk ook niet gek. In de gehele regio werd talent gescout en een zeer opmerkelijke Fusieclub stond aan de basis van dit duel.
De betrouwbare bronnen waren erg goed ingelicht, want ze konden inderdaad een aardig potje hockeyen. Hun zwakte lag echter achterin, dat was al snel duidelijk. Een hele snelle achterstand, het leek toch een slachting te gaan worden. Niets was minder waar. Een knappe 1-1 van Pim schudde iedereen wakker en een krankzinnige wedstrijd volgde. Rustand 3-5. Het publiek kon het niet geloven, de spelers konden het niet geloven, niemand kon het geloven. Maar er was dus meer mogelijk. De mouwen opgestroopt en vechten, vechten. Talentvolle keeper Michiel hield alles tegen en voorin werd er maar gescoord. De volgorde is niet meer precies bekend, maar dus Pim, Koko (4x), Douwe en Tom, en opeens was het 7-6. De verwarring was alom, want door alle doelpunten waren sommigen (lees Koko) de stand kwijt. Een hele knappe overwinning dus, en een goede basis voor de rest van de mid-wintercompetitie. Leg de team van het jaarmedailles alvast maar klaar.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS Op een dag, na een week van storm, regen en alles, toch weer een zonnetje en dus heel veel publiek. Bedankt, jullie waren de grote winnaars.
PS2 Alle invallers zeer bedankt voor het meespelen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?