<$BlogRSDUrl$>

vrijdag 24 november 2006

Toevallig 


Elf jaar geleden paste ik samen met Douwe een maand(!) op het huis van theFreeze. Hij ging een maand naar de USA, samen met zijn vrouw. Op dat moment speelde de rechtzaak van OJ Simpson een belangrijke rol in het Amerikaanse, maar ook in het internatiole nieuws.De uitspraak van de jury, hij werd onschuldig bevonden aan een dubbele moord, was zelfs op drie oktober 1995 en live op de Nederlandse tv.
Nu elf jaar later pas ik slechts een weekend op hetzelfde huis, en weer is OJ Simpson in het nieuws. Dit keer over een boek dat hij geschreven heeft met de pakkende titel If I did it! Bovendien zou hij een interview geven waar hij voor het eerst in tien jaar zou vertellen over de moorden. De trailer was natuurlijk al gemaakt. Iedereen viel over hem heen en de uitgever werd ook van alles verweten. Drie miljoen dollar had OJ als voorschot gekregen, maar toch is het interview afgeblazen, het boek wordt niet uitgeven en OJ heeft de drie miljoen al uitgegeven. Op E-bay wordt al veel geld geboden voor een exemplaar en ik had hem graag in Bart's Boeken Bingo gehad, maar waarschijnlijk wordt dit lastig of heel duur.
Tot slot, een mooi filmpje van OJ uit 1981 en nog een leuke commercial met OJ, met een nieuw einde. (Do you think they renew our contract?)
Tot allerslot, ben nog op zoek gegaan naar DE foto, maar volgens de familie de Vries heeft zoeken geen zin, want ze hebben ze allemaal weggegooid. (Had het idee dat ze mij wel stellig wilde overtuigen dat de foto's echt weg waren, dus morgen toch maar verder zoeken.)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?