<$BlogRSDUrl$>

vrijdag 10 november 2006

Prorail 


De tamtam heeft ondertussen aardig doorgetrommeld, maar nog even voor de duidelijkheid. Ik heb een nieuwe baan, vanaf 1 januari 2007 werk ik bij Prorail, waar ik zal worden opgeleid tot treinverkeersleider. Het was een lange procedure, maar ben er dus doorgekomen. Dit betekent dus dat ik de Albert Heijn ga verlaten over niet al te lange tijd. Na er wel een lange tijd gewerkt te hebben. Ik wil iedereen bedanken voor alle aardige reacties, felicitaties, schouderklopjes en andere manieren om de vreugde te uiten. Zal alle trouwe lezers en volgers op de hoogte houden van mijn avonturen bij het spoor.

Tot slot, er zijn verkiezingen geweest in Amerika, dat kon bijna niemand zijn ontgaan. Daarom wat verkiezingsgeweld uit het verleden. Allereerst Ronald Reagan (de man die geen president was, maar speelde dat hij president was) tijdens een verkiezingsdebat in 1984.
En de wereldberoemde 'Daisy ad' uit de Johnson-campagne. Nog steeds rillingen over de rug.
Hier (heb het verhaal even geknipt en geplakt, want er stond nog een heel verhaal omheen) het hele verhaal over de commercial, die slechts een keer werd uitgezonden op 'national television'.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?