<$BlogRSDUrl$>

maandag 27 november 2006

Fusieclub Heren VI 

Het is weer maandag, dus.............

Fusieclub Heren 6 – Leidse Studs 5 4-3

Over de stijgende lijn was al heel veel verteld, kon die lijn weer worden doorgezet. Een karrevracht aan afzeggingen, maar goed scouten op het laatste moment zorgde voor weer een zeer scherpe Fusieclub. Dus het maakt eigenlijk niet uit welke tegenstander er op bezoek kwam. Ondanks de eerder genoemde scherpte, was er toch de snelle achterstand. Maar zoals Frank P. al voorspelde, het was slechts een tien minuten durende blitz. De lijn van de afgelopen weken werd doorgezet, vloeiende combinaties, passing, en het keiharde bikkelen. Of te wel, de bekende gele vechtmachine. Marcel gaf de hele wedstrijd het voorbeeld van het pitbull werk (pitbull mag weer sinds de Partij voor de Dieren), Diekmanen en Calvin Klaas speelde mee, alsof ze nooit ergens anders gespeeld hebben. En Gus die de 1-1 maakt.
In de tweede helft werd nog een versnelling bijgeschakeld, de trainingen van Pim beginnen hun vruchten af te werpen. Koko, na een klassieke pass van Diekmanen, tip-in 2-1. Doorgaan, doorgaan, doorgaan, nog mooiere combinaties, Erik P. op Koko en weer terug, en uiteindelijk Pascal die het (alweer) met zijn backhand afmaakte. En nog was het niet genoeg. Erik P. die zelfs de 4-1 maakte. Wedstrijd in de tas. Zelfs de supportersverening uit Belgie was diep onder de indruk van de vertoonde vechtmachine. De laatste tien minuten werd het nog even penibel, de Studs kwamen terug naar 4-3, maar het professionele tijdrekken liet weer zijn waarde zien. Daarom, wat een geweldige wedstrijd weer!
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Frank P. Diekmanen en Calvin Klaas, bedankt voor het invallen!
PS2. Al het publiek bedankt! Zo werd duidelijk wat thuisvoordeel inhoudt.
PS3. Na wat e-mail consternatie over en weer, kunnen we slechts de scheidsrechters complimenteren met hun zeer goede fluiten. D2, sorry voor wat niet nodige opwinding.
PS4 Maurits stond echt geweldig te keepen.
PS5 De voornaam van Dr. Oetker is August, weet iemand de achternaam van Uncle Ben?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?