<$BlogRSDUrl$>

maandag 2 oktober 2006

Fusieclub Heren VI 

Het is maandag 2 oktober, dus............

Fusieclub Heren VI – Schoonhoven 1 – 4

Een schaduw vooruit werpen, een bekend spreekwoord. Een gebeurtenis heeft zoveel impact, dat voordat deze happening plaatsvindt, al het handelen er al door bepaald wordt. Dat was precies wat de Fusieclub parten speelde. Hoewel een delegatie van de Fusieclub nog het onwaarschijnlijk mooie huis van Cousin Wilke bekeek, een biertje dronk in de The Drunken Parrot Bar, lag er toch een sluier over de Fusieclub. De bekende vechtmachine, gecombineerd met vloeiende combinaties, zoals dit seizoen zeer bekend was voor de trouwe toeschouwers, ging toch iets minder. Schoonhoven 1(!), een team met een totaal gebrek aan zelfreflectie, kwam dus op het goede moment naar de Bloemerd, normaal gesproken een onneembare vesting. Zoals al eerder gezegd, de 3 oktoberfeesten wierpen hun schaduw te ver vooruit. Het lukte allemaal net niet. Ballen die van sticks springen, passes net te diep. Het was duidelijk dat de Fusieclub met de gedachten ergens anders zaten. Koko scoorde nog, maar het mocht niet baten. De absolute scherpte was niet aanwezig, En dat is ongeveer alles wat over deze wedstrijd verteld kan worden.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Honingbeertje heeft een zusje, nectarpoesje
PS2. Nu het aftellen echt is begonnen em iedereen dus toch ook een beetje zijn adem inhoudt, dus ook maar een log, check www.fungusfamily.web-log.nl
PS3 En nu de stad in, het heeft allemaal veel te lang geduurd.
PS4 Juh, hep een scheurrr in me rug van de droogtuh!

En nu genoeg geschreven. De stad roept en nu schijnt er zelfs een waterig zonnetje. We shall see. Kan je er niet bij zijn? Luister dan op 107.5 fm naar 3 oktoberradio.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?