<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 26 september 2006

Losse eindjes 

Even wat losse eindjes afwerken...

Mijn zwager is vertrokken naar Bosnie. Op vredesmissie. Geen Afghanistan of Irak, maar toch eigenlijk te ver van huis. Volg hier zijn avon(d)turen.

Bram was lang op reis in Zuid-Amerika, maar volgens de laatste berichten zit hij nu in London. En dat is toch eigenlijk heel dichtbij.

Carmen is vertrokken naar Zuid-Afrika, Kaapstad om precies te zijn. Daar gaat ze Engels leren. Dus alles sal reg komme. Volg haar avonturen hier.

En dan is er ook nog iemand zo vriendelijk geweest om alle(!) afleveringen van de Simpsons on-line te zetten. Als er nu niets op tv is, toch nog iets te kijken. Hier de link naar mijn favoriete aflevering. Die waar Homer duikbootkapitein is. (9th season/episode 19)

Ga ook nog even langs bij Buro Renkema.


Maar bovenstaande links zijn eigenlijk spielerei, want sinds vorige week staan ze weer aan de invalswegen van Leiden. De bekende gele borden, en dat kan slechts 1 ding betekenen. 3 oktober is coming!!!!!!! Kan je er niet bij zijn, dit jaar ook op de radio en wel 3 oktober radio. Nee, daar ben ik niet op te horen, misschien als voorbijganger. Anyhow, het aftellen is begonnen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?