<$BlogRSDUrl$>

vrijdag 8 september 2006

Crocodile Hunter 


Het is natuurlijk allang geen breaking news meer, maar Steve Irwin, the Crocodile Hunter, is niet meer. Doodgestoken door een pijlstaartrog. Sneu en jammer, want z'n programma's waren altijd erg grappig. En of het nu wel of niet goed was voor die dieren, dat mogen de verschillende dierenkenners en beschermers allemaal zelf uitvechten. Wel uniek dat het wereldnieuws werd. Jay Leno gaf zelfs een tribute aan hem in de Tonight Show. Maar niet te lang getreurd, want Animal Planet komt met een tributeshow waarin 30 afleveringen achter elkaar worden vertoond. En bovendien staat zijn opvolger al klaar.

Phil deVries doet eigenlijk hetzelfde als Steve Irwin, maar dan met insecten. Daar zijn er veel meer van, dus is het ook niet zo erg als je er af en toe op gaat staan. Hij laat zich prikken, bijten, aanvallen door de meest bizarre mieren, wespen, teken en andere insecten. Te zien op National Geographic Channel Hij is echt gek. En insecten zijn wonderlijke dieren/wezens.

Mocht je alle dieren dan een beetje zat zijn, dan is er nog het goede nieuws dat op de onvolprezen zender TVWest niemand minder dan sterverslaggever Willem van Zuilen zijn eigen tv-programma heeft gekregen. West trapt na, waarin van Zuilen terugblikt op het afgelopen voetbalweekend. En vooral zijn kennis van het amateurvoetbal is uniek. Verder blijkt Willem al jarenlang een zeer verdienstelijk DJ is in disco Go-GO in Rijnsburg.
Kortom, het gat dat Steve achter laat is al weer opgevuld.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?