<$BlogRSDUrl$>

maandag 21 augustus 2006

Italie en zo 

Kan enorm lang verhaal vertellen over hoe goed mijn vakantie was. Hoe gezellig, hoe mooi, hoe apart, hoe uniek en hoeveel plezier ik heb gehad. Geloof mij, dat heb ik allemaal gehad. Het zou een heel lang verhaal worden, daarom maar wat korte dingen.
- Ryanair doet precies wat ze zeggen, ze vliegen je voor weinig van A naar B.
- Venetie is uniek en eigenlijk niet te beschrijven. Als ooit iemand je aanbiedt om mee te gaan naar Venetie, meteen doen.
- Op elke hoek van de straat in Italie, en dus ook op de camping, een goeie pizza te verkrijgen.
- In Italie je overal erg lekker kan eten, maar dat ze in Venetie, hoewel je toch anders zou denken, geen schepen kunnen bouwen (in ieder geval geen gasttankers.)
- Leuven is een hele leuke stad. Veel toe doen, vooral in de zomermaanden. Marktrock is zeker een aanrader, Hapje-tapje en Beleuvenissen moet ik nog meemaken en natuurlijk de schitterende disco de Rumba. (Het optreden van Treble tijdens Marktrock werd het best samengevat door een Belgische toeschouwer. "Awel, is dit K3?"
- In Belgie kan alles. Een ambtenaar van de spoorwegen kan gewoon het bordje gesloten voor je neus zetten, terwijl je in de rij staat. Stella Artois is hoofdsponsor van Marktrock met de slogan Stella loudly presents!!! De slogan van Jupiler is Mannen weten waarom! En een popfestival voor 55+ heet gewoon Rimpelrock.
- In Zeeuws-Vlaanderen kan je niet overal pinnen, ook al wordt dat wel beweerd. Ze hebben wel hele goede Sangria.
Kortom, het was allemaal top! Harrie en Sas, Iris, Hans, Meta en Maxim, Fenna, Lambert, Eva en Lotte bedankt voor alle gastvrijheid en het plezier. Daarom een foto.

(Marktrock, met Stella meisje)
Maar het hoogtepunt van de vakantie is toch altijd weer als blijkt dat de verstuurde kaarten goed zijn aangekomen.

Op verzoek van velen, de rest van de foto's volgen nog.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?