<$BlogRSDUrl$>

maandag 22 mei 2006

Fusieclub Heren V 

Het is weer maandag, dus............

Fusieclub Heren V – Groen Geel 2–1

Na de zeer zonnige wedstrijd van vorige week, nu weer echt Hollands weer en een zeer onhollandse aanvangstijd. Dat moet ook niet vaker gebeuren. Maar in tegenstelling tot ervaringen uit het verleden, was de Fusieclub wel scherp aan de afslag om 17.30(!). Slechts 1 punt was nog nodig om de tweede plaats veilig te stellen, hoewel slechts met de overwinning genoegen genomen zou worden. De bekende pressing, de vechtmachine, de wat merkwaardig leidende scheidsrechters, het was duidelijk waar de meeste kansen zich zouden voor doen. Onder toeziend oog van Chuck , toch wel bekend als het tactisch meesterbrein, speelde het spel zich vooral af in de cirkel van Groen Geel. De eerste strafcorner was ook raak. Goer die in twee keer de bal zeer soepel in de hoek wist te plaatsen. 1-0.
Natuurlijk was dit niet genoeg, de duimschroeven werden nog verder aangedraaid en niet veel later maakte Douwe, na een heerlijk driehoekje de 2-0. De Fusieclub wilde verder naar de 3-0 en 4-0, maar de absolute scherpte ebte wat weg. Kansen genoeg, de bal wilde er opeens niet meer in.
In de tweede helft kwam Groen Geel nog op 2-1 en werd het nog onnodig spannend. Dan is er altijd nog Cousin Wilke, dus weer drie punten. De tweede plaats is zeker , de promotie lonkt en in het wandelgangeninformatiesysteem (dat is een mooi scrabblewoord) is al gehoord dat de Fusieclub al een nominatie voor team van het jaar binnen heeft. Helaas spelen we dit seizoen niet meer in het geel.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Cris Castelli, bedankt voor het invallen. Je hebt de bodem wel opgezocht.
PS2 Naast dat Douwe papa wordt, gaat hij nu ook nog trouwen. En er is al gebleken dat dat soort dingen zich vanzelf regelen.
PS3. Zonder Nick had ik vorige week de invallers niet kunnen regelen. Dus sorry Nick dat ik je vorige week was vergeten te melden.
PS4. Complimenten aan Geert voor die weergaloze uitspraak van vorige week.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?