<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 11 april 2006

Eigenlijk 


Eigenlijk wilde ik vertellen dat ik twee weken geleden heb gefigureerd in een nieuwe DVD voor het personeel van AH, waarin wordt verteld over het nieuwe mission-statement, die ik vergeten ben, ondanks dat ik er de hele dag naar heb staan kijken. En ja, het was met Harrie en Raschid. Zeer aardige man en zeer professioneel. Krijg de DVD thuisgestuurd, en mijn naam komt zelfs op de aftiteling.
Eigenlijk wilde ik vertellen dat ik de weet erna ben gecast als kok(!) voor een internetcommercial van Start uitzendbureau. Deze wordt donderdag in Bergen (NH) opgenomen, weet er verder nog weinig van, maar ik werd zondagavond nog gebeld, want ze hadden mijn kledingmaten nog niet.
Eigenlijk wilde ik vertellen dat ik, en met mij mijn radio-collega, ontzettend dom en met open ogen in een 1 aprilgrap van RCL zijn getrapt. Zelfs na een gesprek met de penningmeester hadden we het niet door. Een week later hadden we diezelfde penningmeester nogal hard lachend aan de lijn.
Maar goed, het brekende nieuws was natuurlijk dat Lot zwanger is, Douwe dus papa wordt en Lot mama. Al vaak gezegd, maar nogmaals, hartelijk gefeliciteerd! Daarom hier alvast wat Lego om mee te spelen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?