<$BlogRSDUrl$>

zondag 19 maart 2006

Fusieclub Heren V 

Het is nog geen maandag, maar logistiek kwam het beter uit, dus......

Fusieclub Heren V – Spikecity 1-1

Door het oog van de naald, voor de de poorten van de hel, gezwijnd, gemazzeld en nog wel meer dan tien andere zegswijzen en spreuken zijn van toepassing op het gelijke spel van de Fusieclub. Grote coaches zeggen altijd dat op eindrondes er altijd een slechte wedstrijd wordt gespeeld. Om dan deze zondag als een eindronde te beschouwen, dit was een slechte wedstrijd van de Fusieclub. Supertalent Kees1 was maakte eindelijk zijn debuut.Zeker geen statement-game. De eerste helft was zeker nog het aanzien waard, de klassieke vechtmachine stond er, en Chris liet zien dat bikkelen inderdaad loont, een zeer terechte 1-0.
De tweede helft lukte het allemaal niet meer. Passes kwamen niet aan, duels lukte niet, de echte scherpte leek te ontbreken. Spikecity kwam op 1-1 en had eigenlijk recht op meer, maar Cousin Wilke wist zich wel aan de malaise te ontrekken. Uiteindelijk bleef het gelijkspel op het bord staan, en dat was/is een heel duur punt dat de Fusieclub wist te behalen.
K. Westerhuis
PS. Let op! Volgende week ZOMERTIJD!
PS2 De hockeytokkies bedankt, want zelfs in deze kou zaten ze langs de lijn.
PS3 Alecto Achtste, wat een stuk vorige week,
PS4. Komt allen trainen.

Dan nog even voor de trouwe Fusieclubvolgers. Bekend is dat Bram een toer maakt door Zuid-Amerika. Het mooie is dat hij ook een weblog vol schrijft. Nu zelfs met schitterende filmpjes. Hierrrrrrr dus.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?