<$BlogRSDUrl$>

maandag 6 maart 2006

Fusieclub Heren V 


Het is weer maandag en de competitie staat op punt van beginnen.....

Fusieclub Heren V Mid-winterkampioen!!!!


Waar anderen de zaal indoken, in winterslaap gingen of geheel iets anders gingen doen, bleef de Fusieclub Heren V op het veld staan voor de zware mid-wintercompetitie. 5 loodzware wedstrijden in vijf verschillende weertypes. Maar de beste manier om scherpte voor de tweede helft van het seizoen te behouden is blijven spelen.
En met succes. Een serie van 3 overwinningen, 1 gelijkspel en een verlies was er slechts een ding over. De mid-wintertitel! De eerste prijs van het seizoen. Langzaam kan er ook naar een nieuwe prijs gekeken worden, namelijk team van het jaar. Louis van Gaal zou zeggen (schreeuwen):’Wij zijn de beste!!’ en in dit geval heeft Louis nog gelijk ook. As zondag begint de competitie, hoewel de titel een beetje uit het zicht is verdwenen, is het behalen van de volgende prijs (promotie) nog zeer reeele optie.
Dus de medaille van team van het jaar kan alvast gegraveerd worden.
K. Westerhuis (reageren? alectobj@tiscali.nl)
PS. Deze mid-wintertitel was nooit behaald zonder de hulp van het enorme legioen van invallers. Uit alle hoeken, steden en zelfs landen in Europa werden ze binnen gevlogen om mee te werken aan deze glorieuze titel. De dank is ontzettend groot en jullie kunnen ook trots melden mid-winterkampioen te zijn.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?