<$BlogRSDUrl$>

maandag 24 mei 2004

Fusieclub Heren VI - Graficon Team van het Jaar  

Op de zondag waar de titel Graficon Team van het Jaar definitief werd binnengesleept was het nu volgende verslag al geschreven en vandaar geen dramatisch wedstrijdverslag. Een jaaroverzicht volgt volgende week.

Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar

Omdat bij het verzenden van dit stuk de uitslag van de laatste wedstrijd van de Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar nog niet bekend was, gewoon maar een verhaaltje. De historische overwinning op gras is toch wel één van de hoogtepunten van dit seizoen. Erkende grasteams, zoals alle teams van Groen Geel zijn, hebben hun bewondering uitgesproken voor het vertoonde spel zoals dat toen gezien is. En ondanks de enorme blessuregolf die na de winterstop het team verraste, speelde Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar zich veilig. Handhaving heet dat in het jargon. Nu het einde van het seizoen is genaderd vliegen alle scouts weer uit om naar nieuw talent te speuren. Een hete zomer zal volgen. Omdat het complete jaaroverzicht nog zal volgen, zal ik het hier maar bij laten. Het Familietoernooi was weer zeer geslaagd en de foto’s staan al op
http://www.alecto.nu/ft2004/ft2004.html En het toernooienseizoen komt er weer aan!
K. Westerhuis
PS. Surf ook eens naar www.bj-inc.nl
PS. Surf zeker ook naar www.klassiekehockeyvereeniging.nl

Tot slot alvast wat nuttige opmerkingen. 19 juni teamuitje. Op die avond speelt Nederland tegen Tjechie. Dus daar moet wel iets mee te combineren zijn.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?