<$BlogRSDUrl$>

maandag 3 mei 2004

Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar 

Hoewel deze week geen koerier, toch een verhaal wat eigenlijk daar wel in hoort te verschijnen (en dat misschien ooit nog eens gaat doen.)

Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar© Pinksteraflevering

Het orakel van Leiderdorp verraste de trouwe lezers van de AlectoKoerier niet alleen met allerlei citaten uit de sportwereld, waaronder opmerkelijk een citaat van hemzelf(!), maar ook door weer eens te laten zien waar het allemaal begon, namelijk binnen de lijnen zelf. En dat was niet verkeerd! Daarom nog wat nuttige quotes die hij in de toekomst kan gebruiken.

‘As we say in Holland, the ball is round’. Frank Rijkaard op de BBC aan de vooravond van een Nederland-Engeland.

‘Ach was, mit der kleine dabei, waren wir auf einem bein nog Weltmeister geworden’. Ernst Happel over het gemis van Cruijff tijdens de WK’78.

‘Voetbal is een simpel spel, 22 mensen rennen achter de bal aan en uiteindelijk winnen de Duitsers’. Gary Lineker (vermoedelijk zei hij het in het Engels).

‘Je moet trainen, trainen, elke dag trainen.’ Michael Jordan tegen zijn beste vriend Tiger Woods.

‘Het maakt niet uit of de kat wit of zwart is, zolang hij maar muizen vangt.’ Deng Xiaoping

‘Hockeyers douchen wel, maar nooit op zondag.’ Beste hockeyer van de wereld Teun de Nooijer in het Veronica-Magazine.

‘Hockey gaat voor alles.’ Leidse Aad Heesbeen

‘Ja, das WM in 70, das war ja die alles habende ja was gemacht ja bitte besser schon gehabt.’ Gerd Muller, Bomber der Nation in TV-Programma Unsere beste Jahren.

‘Je moet elke wedstrijd spelen, alsof het de belangrijkste wedstrijd van je leven is.’ De vader van Wayne Gretzky tegen Wayne op 11-jarige leeftijd.

‘De Wit, Jaaaaaaaaa! Jaaaaaaaaaa! Ik zeg het nog één keer. Jaaaaaaaaaaa!.’ Evert ten Napel na het doelpunt van Rob de Wit in en tegen Hongarije.

‘Eigenlijk zijn we geen Europees Kampioen, want in de halve finale werd onterecht een doelpunt goedgekeurd.’ Bram Lomans in Studio Sport

‘Hockey, the more you watch, the tougher you get.’ Reclame van Fox Television

‘Je bent zo goed als je laatste Tineke.’ Hans de Vries na een training van de Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar©

‘Aad!!!!!’ Universele manier van bier bestellen

‘Was dit het winnende doelpunt, of is dit slechts wie er uit mag voor het winnende doelpunt?’ Gemiddelde vraag op een training van de Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar©

‘I feel sorry for people who don’t drink. When they wake up, they know that’s the best they’re gonna feel all day.’ Frank Sinatra

‘We zijn wel paupers, maar niet lomp!’ Zin die alles samenvat.

Oh ja, het is Bert van Marwijk en niet Johan van Marwijk.

K. Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?