<$BlogRSDUrl$>

woensdag 14 april 2004

Het Project (XI) 

Mijn paasweekend op Ameland ook benut om eindelijk weer eens een flink stuk te gaan lopen. Het eiland is dan zo klein, dat het al bijna een rondje eiland zou worden. Zwager Kees2 had zijn Jukebox meegenomen, het plan was om lekker 4 à 5 uur lang naar one-hit wonders te luisteren. Maar zwager Lambert bood aan om mee te lopen en dat was natuurlijk ook erg gezellig. Harde wind uit het noorden, zeker zon het had alles. Geaccidenteerd terrein, lange rechte wegen, dorpswandeling en veel, heel veel meeuwen.

Eerst richting vuurtoren (die bij Hollum ligt, aan de Noordzeekant), dan recht naar beneden naar de Waddenzeedijk, die helemaal naar Nes (de aanlegsteiger van de veerboot en dan door de duinen weer terug naar Ballum (start en eindpunt). Vooral in de waddenzee enorm veel meeuwen en de Waddenzeedijk was een beetje schuin, wat minstens 10 kilometer niet zo prettig lopen is. Warme choc in de Piraat. Erg lekker, en maakte de laatste etappe te overzien. Geen slechte benen dit keer, wel moe, want de wandeltijd was 5:20:39. Waarschijnlijk door alle heuvels en de bochten de 30 ruim aangetikt. Wel last van mijn rechterbeen, door het schuine wegdek op de Waddenzeedijk. En een goede wandeling.
Tot slot. Op de heenweg van mijn reis naar Ameland zat ik op de boot met Daan 'fuck' Schuurmans. Ook lekker naar Ameland, en gelijk heeft hij. Bij thuiskomst toch nog even Vipspotting gecheckt of hij was gespot, maar nee helaas niet. Vipspotting is eigenlijk een hele treurige site, waar je een sms naar toe kan sturen als je een bekende Nederlander, of Bekende Buitenlander ziet. BN'ers van B- en C- Garnituur smssen natuurlijk zelf daar naar toe om een beetje aandacht te krijgen. Daarom nu een heel goed idee. Als trouwe lezers nu elke keer naar Vipspotting smssen als ze mij zien, wordt ik misschien ook een VIP. Dat moet toch mogelijk zijn! Dus.... ik reken op jullie allemaal. Klik hier voor de spelregels. Zal jullie natuurlijk niet vergeten als ik eenmaal een BN-er ben!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?