<$BlogRSDUrl$>

maandag 5 april 2004

Fusieclub Heren VI Graficon team van het jaar©  

Het is weer maandag, maar het is niet echt een spectaculair verhaal. Het was dan ook wat laat gisteren. Maar hier dus...

Fusieclub Heren VI Graficon team van het jaar© - ADHDutito 1 – 6.

Eervolle vermeldingen zijn er genoeg. Ten eerste voor Maurits. Hij wilde niet keepen, maar na enorme druk besloot hij toch maar het wel te doen. Onder protest trok hij toch zijn spullen aan, maar liet tijdens de wedstrijd niet zien dat hij het er niet mee eens was. Daar kan menig professioneel voetballer nog wat van leren. Wouter bedankt nog voor het invallen. Vooral de loempia’s waren erg goed. Maar nu de wedstrijd. Scherpte was alom aanwezig, maar de zo kenmerkende meligheid was aan alles voorbijgegaan. Evenals het traditionele afbellen , in de eeuw van communicatie blijkt dat toch heel moeilijk te zijn.
Aan het publiek lag het niet, Cafe Tam Tam daar lag het ook niet aan, het moest het allemaal weer van de spelers komen. Juriaan die werd buiten gesloten, de coachingstaf die ondanks eerdere beloften niet aanwezig was. De fusieclub deed alles, maar ADHDutio was gewoon beter. Douwe scoorde een hele subtiele push (hoewel de meningen daar nogal over verdeeld waren).
Het werkhockey werd nog wel in de tweede helft van stal gehaald, maar zoals al eerder gezegd, de absolute scherpte was niet helemaal aanwezig. En om het gevaar te voorkomen dat dit helemaal een slecht verhaal wordt, dan maar nu een punt aan dit verhaal.
K. Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)
PS. Nick en Frank, jullie waren heel goed!
PS2. Wouter, we hebben je portemonnee nog (hoewel het geld nu op is)
PS3. 24 April Babel Fish in La Rocka


This page is powered by Blogger. Isn't yours?