<$BlogRSDUrl$>

maandag 26 april 2004

Fusieclub Heren VI Graficon Team van het Jaar 

Het is weer maandag, dus we lezen samen,
noem maar al die namen,
bijna zonder reclame
geen verslag, slecht verslag, geen verslag, slecht verslag
Zo Hayyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Fusieclub Heren VI Graficon Team van het jaar© – Pijnacker 2 – 4

Met weer een spetterend optreden van Babel-Fish was de benodigde scherpte verkregen. Maurits was met de mannen op stap gegaan en was nog niet helemaal op aarde teruggekeerd. En dat op het moment dat hij eigenlijk in zijn ‘prime’ moet zijn. Bram had een boom meegepakt op zijn fiets, het is bekend dat een eik niet snel opzij stapt. Onno P. werd snel opgetrommeld, Onno v.d. V. oefende alvast voor zijn deeltijdbasisplek, (voor het gemak werden beiden opgesteld aan dezelfde kant), Toba en Uncle Jesse kwamen rechtstreeks. Opnieuw een unieke warming-up, was het vorige week nog een potje voetbal, nu vooral lekker liggen in de hele lekkere zon. De tegenstander deed meer denken aan de Amsterdam Admirals, zoveel spelers liepen warm. Twee scheidsrechters, die wel heel professioneel de netten gingen controleren en wel heel serieus keken. Bram keeper en nog steeds heel heerlijk weer.
Pijnacker combineerde heel snel en Fusieclub Heren VI Graficon Team van het jaar© kwam er eigenlijk niet aan te pas. De 0 – 1 en de 0 – 2 waren een logisch gevolg. Maar van paniek was geen sprake. Toba had ondertussen ook de circustent gevonden en met 11 tegen 11 werd het echt een andere wedstrijd. Pijnacker probeerde nog wel wat, maar de fusieclub bepaalde het spel. Koko pikte een klassiek Gerd Mullertje mee en de ruststand was
1 – 2. De mouwen opstropen, twee stappen harder en dat in die hitte, voor de fusieclub geen probleem. Helaas scoorde Pijnacker twee zeer fraaie goals en was alles beslist. Uncle Jesse pakte zijn goaltje nog mee, Toba had nog een hele goede discussie, maar de echte ellende begon pas na de wedstrijd. Lauwe pils, eigenlijk was alles lauw, geen tapbier, de kroketten waren op, spa blauw was op en de bediening was waardeloos. Daarom op Alecto nog genoten van een heerlijk koud Brandje. Maurits knapte een uiltje, ondanks de zon bleef hij er wat bleekjes bij zitten. Twee weken geen wedstrijden. Misschien een wedstrijdje tegen Dames III (Lot 3x en een bassist en dat mag ook wel eens gemeld worden.) Donderdag Juicy Dice in de Mare Poort. Be there!
Tot slot nog een eervolle vermelding voor Frank, die het complete publiek stil kreeg door een zo goed als zeker doelpunt (het publiek stond al op de banken) te voorkomen, en dat met eerst nog een overstapje op de doellijn.
K. Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)
PS. Dames V, een knappe overwinning op Ommoord, de titel is in zicht. (Dat zeggen ze in Amsterdam ook al een hele tijd). Hoewel een Rus in Londen al een tijdje probeert een titel te kopen, denk ook aan AZ’67, ook in het hockey is het niet vreemd. Naar goed voorbeeld van bijvoorbeeld Oranje Zwart was bij deze wedstrijd ook wat kwaliteit ingevlogen en het neutrale publiek wist eigenlijk niet naar welk team werd gekeken. Maar kampioen is kampioen!
PS2. Por dios, wat een tas!
PS3. Juicy Dice in de Mare Poort. Donderdag 29 april.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?