<$BlogRSDUrl$>

vrijdag 2 april 2004

De Verbouwing 


Gisteren een radiojuweeltje, de komende weken worden we ook getrakteerd op een TV-juweeltje. De Verbouwing van Frans Bromet, oftewel, waar intensief kijken naar Nico en Rob allemaal toe kan leiden. Op televisie bouwen ze in een uurtje plus reclame een compleet nieuwe serre, badkamer of tuin, logisch dat de gemiddelde klusser denkt dat ook heel snel te kunnen doen. Maar natuurlijk gaat er een heleboel mis en is het vooral een hele lange ellende.
De afleveringen beginnen altijd met optimistische echtparen, het paleis dat het gaat worden en de goede moed waarmee wordt aangevangen. Slopen is inderdaad heel leuk, maar dan de rommel en het stof, het duurt allemaal wat langer en iedereen staat op instorten (inclusief de bouwplaats). Vandaag had de klusser het al in zijn rug voordat de verbouwing was begonnen.
Frans Bromet filmt gewoon het proces, geeft geen mening, maar zijn zeikerige stem en zijn hele nare vragen maken het elke keer weer geweldig. Je vraagt je of het Rob en Nico nooit tegen zit. Komt waarschijnlijk door Myrna. Kijken dus. Elke vrijdag na Man Bijt Hond op Nederland 1. De Verbouwing!
Oh ja, hier geeft Bromet elke week twee nieuwe handige tips die moeten helpen bij de verbouwing, zoals 'Klemmen alle deuren in huis, bel dan meteen een aannemer, uw huis is aan het verzakken.'

This page is powered by Blogger. Isn't yours?