<$BlogRSDUrl$>

donderdag 11 maart 2004

Opmerkelijk 

Precies 2,5 jaar geleden waren de aanslagen van 11 september in New York en Washington. De UEFA vond dit toen geen reden om de Champions-League wedstrijden af te gelasten. PSV speelde die avond en kreeg een pak slaag van een Franse ploeg, volgens mij was dat Nantes, maar dat is verder ook niet meer belangrijk. Gullit weigerde in de rust de analyse, omdat hij dat, zeer terecht, waanzin vond.
Nu op 11 maart 2004 de waanzin weer eens toeslaat in Madrid, krijg ik toch een gevoel van déja vu. CNN heeft sterreporter Christiane Amanpour al in Madrid en er is nergens anders meer aandacht voor. (Hoewel CNN alweer reclame uitzend.) Breaking News overal, maar geen aangepaste programmering.
En inderdaad, PSV speelt weer in de Europacup, en weer tegen een Franse club. Auxerre dit keer. Echt déja vu en heel opmerkelijk.
Morgen vertrek ik naar Frankrijk en wel hier. Erwin Krol waarschuwt voor hevige sneeuwval en oppassen. Maar ik ga toch. Dat betekent ook een weekje geen posts, tenzij ik een internetaansluiting vind. Ik zie wel. Ga op hoogtestage, goed voorbereiden voor het Project. TheFreeze zal hier nog een wedstrijdverslag plaatsen, maar het wordt even stil. Voor de echte lezers, nog een verhaal van eerdere avonturen in het vandaag vaker genoemde Frankrijk.
Au revoir et a tout a l'heure

This page is powered by Blogger. Isn't yours?