<$BlogRSDUrl$>

zaterdag 6 maart 2004

Het Project (IX) 

Zaterdag, dus de wandelsloffen gingen weer aan. Gus was er niet bij, want hij is op hoogtestage. Marc (met een C inderdaad, excuses voor al die keren dat ik het verkeerd schreef) wilde wel, maar zat met een omgevallen vliegtuig in Maastricht en moest toen met de taxi terug naar Schiphol. En dat duurt iets langer. Het rainingsschema voorziet op dit moment in consolideren, kilometers maken, maar even geen grenzen verleggen. Dus naar Katwijk gewandeld, langs deze route, en weer terug. Heb al vaker naar Katwijk gelopen, maar nog nooit van Katwijk naar Leiderdorp.
Het was inderdaad koud, een frisse wind, soms de zon door de wolken, maar geen neerslag en zeker geen sneeuw. Helaas bleek al heel snel dat ik zeer slechte benen had. Na een uur lopen voelde ik mij hetzelfde als vorige week na vijf uur. En ik was pas bij de A44. Tanden op elkaar en gaan. Ondanks mijn slechte benen ging de heenweg nog vrij makkelijk. Mijn zus was thuis, snel een bammetje, water ververst en toen weer terug. Op de boulevard stond een hele koude wind, die ik gelukkig verder in de rug had.
De terugweg ging een stuk minder soepel, het drinken, rekken en de Snickers hielpen weinig, heb een paar keer op het punt gestaan om de bus te pakken. Niet gedaan.
Na 4:29:29 en 27,2 km weer terug en compleet kapot. Raar zo'n off day. De tijden heen en terug 2:12 en 2:17. (Dat is toch niet zo slecht) Volgende week zelf op hoogtestage, dan kan ik de natuurlijke EPO opbouwen en daar later weer van profiteren. Morgen begint eindelijk de competitie weer.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?