<$BlogRSDUrl$>

maandag 29 maart 2004

Heren VI Fusieclub Graficon Team van het jaar©  

Vermoeidheid weer ongenadeloos toegeslagen, dus weer het verkeerde verslag naar de Alectokoerier gemaild. Dom, dom, dom.... Het goede verhaal is natuurlijk wel hier te lezen.

Heren VI Fusieclub Graficon Team van het jaar© - Rijswijk 0 – 9
9 – 0 verliezen en toch als morele winnaar van het veld gaan. Dat kan alleen Heren VI Fusieclub Graficon Team van het jaar© (We zijn niet voor niets Graficon team van het jaar.) De ontmoeting met koploper Rijswijk ging vooraf door een spetterend optreden van Babel Fish, de huisband van de fusieclub. De Zomertijd en dit spetterende optreden verstoorde een beetje de scherpte, maar bracht er wel een hoop humor voor terug. Totaal geen angst voor de tegenstander, zelfs een vrijwel complete selectie, nog aangevuld met Janjuliuspieterjorisencorneel, met als bijnaam de Duitser. Rijswijk was lang geïntimideerd door de ontspannen houding van de Fusieclub, maar toen de eerste werd gescoord en was het een schiettent. Maurits, fanatiek gesteund door zijn ouders, deed zijn best, maar bij rust was de teller echt 0 – 8.
Een gemiddeld team (meestal bestaand uit Ajaxpubliek, wat dat is hoef ik niet uit te leggen) zou het hoofd in de schoot leggen en proberen in de tweede helft de schade te beperken. Maar dat geldt niet voor Heren VI Fusieclub Graficon Team van het jaar©. Coach Bram had slechts één opdracht, de tien wordt niet gehaald.
Dus de mouwen weer opgestroopt, het galeryplay werd in de vuilnisbak gegooid, de granieten verdediging uit de kast, evenals het werkhockey. Rijswijk deed wat het kon, binnenkant paal, heel veel mis en niet te vergeten Dr. Dre, die werkelijk niet te passeren was. Na een flink pak slaag in de rust van zijn ouders maakte Maurits geen enkele fout meer. Onno speelde zijn fantastische ON-men-show en uiteindelijk kwam de 10 niet op het scorebord. En verliet Heren VI Fusieclub Graficon Team van het jaar© lachend het veld en was koploper Rijswijk zeer ‘not amused’, ondanks de 0 – 9 overwinning. Daarna nog verwend met werkelijk schitterend barpersoneel, ondanks het zeer armoedige clubhuis. Speciale vermelding voor de scheidsrechter, streng, maar toch humor. Zeker op ons niveau een unieke combinatie. En met de dubbele cherryflip van Toba was het publiek toch weer de grote winnaar.
K. Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)


This page is powered by Blogger. Isn't yours?